Selami Şahin, Bartın'daki faciada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacağını açıkladı

Usta sanatçı Selami Şahin, Bursa’da konser verdi. Bartın’da meydana gelen ve 41 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili duygularını dile getirdi. Şahin, İstanbul’a döndüğünde, hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine yardım edeceğini belirtti.

Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağındaki patlamada 41 madenci şehit oldu. Bursa'da sahne alan Selami Şahin, hayatını kaybedenlerin ailelerine yardımda bulunacağını belirterek, ''Onlara yardım edebilecek bir şey varsa ben İstanbul’a gidince araştıracağım. Onlara yardım etmek, ibadet gibi kutsaldır bence o ailelere. Eksik bırakmayalım onları'' açıklamasında bulundu.

 Selami Şahin, Bartın'daki faciada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacağını açıkladı

Bursa konserinde, Sana Merhaba Dedim, Tapılacak Kadınsın, Ya Seninle Ya Sensiz, Özledim, Seninle Başım Dertte gibi hit olmuş şarkılarını seslendiren Selami Şahin "Baştan Başa Sen" adını taşıyan yeni albümünden "Nerde Akşam Orda Sabah" şarkısıyla da büyük beğeni topladı.

''SİZİN HAKKINIZI ÖDEYEMEM''

Konserine 'Seninle başım dertte' şarkısını seslendirerek başlayan Şahin ardından, 'Alışmak sevmekten zor' şarkısı ile devam etti. Hayranları da şarkılara eşlik etti. Şahin; “Bursa’da sizlerle buluşmak benim için büyük bir onur. Selami Şahin 50 seneyi geçti ve hala varsa sizin sevginizle var. Size ne kadar çok beste yapsam, şarkı söylesem, sizin hakkınızı ödeyemem. Allah sizleri başımdan eksik etmesin. Bu gece okuyacağım bütün şarkılar kendi bestelerimdir" dedi.

Selami Şahin, Bartın'daki faciada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacağını açıkladı

''ONLARA YARDIM ETMEK İBADET GİBİ KUTSALDIR''


Bartın’da meydana maden faciası hakkında duygularını dile getiren Şahin, "Bartın’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah kimseye dert keder vermesin. Gerçekten hayat devam ediyor. İnsan her an gidebilir. Bugün varız yarın yokuz, gerçekten belli olmaz. Onun için kendinize dikkat edin. Allah hepimize sıhhatli huzurlu ömürler versin yarabbim. Aileleri şimdi kim bilir içleri yanıyor. Onlara yardım edebilecek bir şey varsa ben İstanbul’a gidince araştıracağım. Onlara yardım etmek, ibadet gibi kutsaldır bence o ailelere. Eksik bırakmayalım onları" diyerek dile getirdi.

İki saat sahnede kalan Şahin'i konserin sonunda sevenleri ayakta alkışladı. (İHA)

Selami Şahin, Bartın'daki faciada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacağını açıkladı ile ilgili etiketler Selami Şahin Bartın Bursa Konser patlama maden faciası yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.