Sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor! Hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi...

Sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da alt geçitte bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi.

Son dakika haberi: Şanlıurfa’da dün başlayan sağanak yağış nedeniyle hastane, ev, iş yeri, cadde, sokak ve köprüler sel sularına teslim oldu.

Haliliye ilçesinde bulunan Abide Köprülü Kavşağı alt geçidi de sele teslim olan noktalardan biri oldu. Çok sayıda aracın sürücüsü ve yolcusuyla birlikte mahsur kaldığı köprülü kavşakta arama çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekipler, bir yandan araçları iş makineleri ile su altından çıkarırken bir yandan da ellerindeki çubuklarla kayıp bir kişinin bulunması için çalışma yürütüyor.

Sabah 09.30 saatlerinde Abide Kavşağı'nda bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylelikle Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinde can kaybı 16'ya yükseldi.

Sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor! Hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi... ile ilgili etiketler Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.