Seksenler dizisinde yeni Fehmi adayı belli oldu!

Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakteri ile gönüllerde taht kuran Reha Özcan, Şubat ayında karakterin senaryo gereği ölmesi nedeniyle ayrışmıtı. Ancak müjdeli haber geldi. Usta oyuncu Reha Özcan TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler kadrosuna dahil oldu.

Mucize Doktor dizisinin Adil Hoca'sı Reha Özcan, bu kez drram değil komedi dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Şubat ayında Mucize Doktor'dan ayrılmasında sonras yeni projelere açık olan Reha Özcan sonunda Seksenler ile anlaştı. Oyuncunun Seksenler dizisine Fehmi rolünü oynaması beklenirken yapımcıdan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

REHA ÖZCAN SEKSENLER KADROSUNDA!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan usta oyuncu Reha Özcan, geçtiğimiz aylarda vefat eden tiyatrocu Rasim Öztekin'in canlandırdığı Fehmi karakterini mi oynayacak?

Dizinin yapımcı ve senaristi Birol Güven "Çok değerli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Seksenler'e Reha Özcan gibi usta bir oyuncunun da katılması gücümüze güç katacaktır " sözleriyle transfer açıklamasını da yaptı.

Seksenler dizisinde yeni Fehmi adayı belli oldu!

Usta oyuncunun dizide hangi rolü oynayacağı ise henüz bilinmiyor. Yeni bir karakterle mi gelecek yoksa, Rasim Öztekin'in karakterini mi oynayacak merakla bekleniyor.

Seksenler dizisinde yeni Fehmi adayı belli oldu! ile ilgili etiketler TRT 1 seksenler fehmi reha özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.