Sefirin Kızı 47. bölüm izle!

Sefirin Kızı 47. bölüm full izlenmek için yayında. 5 Nisan 2021 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı 47. bölüm tek parça halinde Puhu TV’de. Peki, Sefirin Kızı 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 47. bölüm ile 5 Nisan Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Engin Akyürek’in oynadığı Sefirin Kızı dizisinin son bölümünde Sancar elleri arasından kayıp giden Kavruk’u kurtarmak adına hayatını riske atar. Kavruk’ta artık ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir.

SEFİRİN KIZI 47. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Engin Akyürek’in yer aldığı Sefirin Kızı dizisi 47. bölüm ile Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluştu.

Mavi’nin başına gelenler Sancar’ı oldukça yıpratmıştır. Mavi’nin Sancar’ı kurtarmak adına almış olduğu risk aslında başka bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir. Kavruk’tan gelen haber Zehra’ya hayatının en büyük acısını yaşatır.

Sefirin Kızı 47. bölüm izle!

Otoritesini kaybeden Halise de ona karşı duran bütün çocuklarını kontrol altında tutmaya çalışsa da bunda başarılı olamaz. Her geçen zamanda iyice merhametini kaybeden Halise çok daha kötü yollara başvuracaktır.

Sedat ve Güven de Sancar’ın oyununa gelerek çok büyük bir darbe alır. Konakta da bambaşka bir heyecan yaşanmaktadır. Kötü günlerin geride kaldığına inanılırken yeni bir organizasyonda bazı sırların ortaya çıkması herkesi oldukça şaşırtacaktır.

Sefirin Kızı 47. bölüm izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı Sefirin Kızı 47. bölüm sefirin kızı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.