Sedef Kabaş Kimdir, Kaç Yaşında? Cumhurbaşkanına Ne Dedi? Sedef Kabaş Tutuklandı mı?

Sedef Kabaş sözleri nedeniyle gündemdeki yerini aldı. Cumhurbaşkanına hakaret suçundan hakkında soruşturma başlatılan Sedef Kabaş'a tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyüdü. Peki Sedef Kabaş kimdir, kaç yaşında? İşte Sedef Kabaş hakkında bilgiler...

Sedef Kabaş hakkında son dakika haberine göre hakkında Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma başlatılan Sedef Kabaş gözaltına alındı. Bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözleri nedeniyle tepki çeken Sedef Kabaş kimdir? Sedef Kabaş Cumhurbaşkanına ne dedi?

Sedef Kabaş Kimdir?

1970 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelen Sedef Kabaş haber programcısı, danışman ve eğitmenlik yapıyor. CNN International'da çalışan ilk Türk gazetecisi olan Sedef Kabaş, 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

90'lı yıllarda yaptığı Portreler programında birçok ünlü ismi konuk eden Kabaş, o program sebebiyle tanındı. Power FM radyosunun kurucuları arasında yer aldı. Son olarak TRT 2'de Medya Medya programını yaptı.

Sedef Kabaş kimdir?

Sedef Kabaş Gözaltına mı Alındı?

Geçtiğimiz günlerde bir tv programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözleri nedeniyle sosyal medyada tepki çeken Sedef Kabaş, gazeteci Cem Küçük'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre gözaltına alınmıştır.

 

 

 

Sedef Kabaş Kimdir, Kaç Yaşında? Cumhurbaşkanına Ne Dedi? Sedef Kabaş Tutuklandı mı? ile ilgili etiketler hakaret soruşturma Gözaltı sedef kabaş kimdir Sedef Kabaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.