Savunma Sanayi Başkanı Demir yanıtladı: ANKA-3 ne zaman uçacak?

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, TRT Haber'de ANKA-3'ün ilk uçuşuna dair önemli açıklamalarda bulundu. "ANKA-3 ne zaman uçacak?" sorusuna cevap veren Demir, "Pistte koşarken bakarsınız birden gerekli hıza erişti ve uçtu bunu görebiliriz. Maden koşuyor uçması da yakındır. Bu ay duyacağınız bir ses ANKA-3 olabilir" dedi. İşte detaylar...

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, TRT Haber'de ANKA-3'ün ilk uçuşuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Savunma Sanayi Başkanı Demir yanıtladı: ANKA-3 ne zaman uçacak?

İLK UÇUŞ BU AY 

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerinde geliştirilen ve şirketin İHA ürün ailesinin 3'üncü üyesi olacak ANKA-3'e ilişkin Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ilk uçuş için bu ayı işaret etti.

Demir'in açıklamalarından öne çıkan satırlar şu şekilde:

BU AY DUYACAĞINIZ BİR SES ANKA-3 OLABİLİR

Yakın zaman dedik. Madem pistte koşmaya başladılar şöyle olabilir, pistte koşarken bakarsınız birden gerekli hıza erişti ve uçtu bunu görebiliriz. Maden koşuyor uçması da yakındır. Bu ay duyacağınız bir ses ANKA-3 olabilir.

Savunma Sanayi Başkanı Demir yanıtladı: ANKA-3 ne zaman uçacak? ile ilgili etiketler ekonomi Milli Savunma Sanayi İsmail Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.