Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konuklar kim? 15 Ocak 2022 Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler oldu?

Kanal D'nin eğlence dolu programı Şarkılar Bizi Söyler bu hafta da birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Programla ilgili bilgiler arasında bu hafta Sibel Can'ın unutulmaz eserleri de olacak. Peki 15 Ocak 2022 Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler oldu?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla Cumartesi akşamlarına neşe katan program Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları belli oldu. İzleyenleri müzik şöleni yaşatacak program ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte 15 Ocak 2022 Cumartesi akşamı yayınlanacak Şarkılar Bizi Söyler konukları...

15 OCAK ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI KİMLER?

Her hafta Kanal D ekranında yayınlanan ve izleyenleri keyifli anlar yaşatan Şarkılar Bizi Söyler konukları bu hafta Sinan Akçıl, Bülent Özdemir ve Serdar Ortaç oldu.

Sibel Can'ın şarkıları ile özlemin giderileceği programın başlama saati 20:00.

Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konuklar kim? 15 Ocak 2022 Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler oldu? ile ilgili etiketler Kanal D şarkılar bizi söyler konuklar bu hafta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.