Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları...

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları merak ediliyor. 16 Nisan Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler haftanın konukları farklı bir konsept ile ekrana geliyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları kimler oldu?

Şarkılar Bizi Söyler her hafta birbirinden değerli konukları ve farklı konsepti ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları Kanal D ekranında izleyici ile buluşan Şarkılar Bizi Söyler'de bu haftanın konsepti Uzun Yol Şarkıları oluyor.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER 16 NİSAN KONUKLARI

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumu ile ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de bu haftanın konukları Doğuş ve Gülden Karaböcek oluyor.

DOĞUŞ KİMDİR GERÇEK ADI NEDİR?

Orhan Baltacı, ya da tanınan adıyla Doğuş 30 Haziran 1974 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Türk şarkıcı.

Doğuş, 30 Haziran 1974'te Almanya'da doğdu. Aslen Rize, İkizdereli olan şarkıcı 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 4 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşındı. Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya başladı. Çeşitli zorluklarla karşılaştı. Adını "Doğuş" olarak değiştirdi. Survivor'da yarıştı. 2014 yılının Kasım ayında Azerbaycanlı sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ile evlendi, ikiz çocukları var.

Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları... ile ilgili etiketler şarkılar bizi söyler bu haftaki konukları şarkılar bizi söyler konukları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.