Şarkılar Bizi Söyler Bayram Özel konukları kim? 9 Temmuz Şarkılar Bizi Söyler konukları...

Şarkılar Bizi Söyler eğlence programı, Kurban Bayramı özel bölümü ile cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Sibal Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen programın bayram özel konukları ile belli oldu. Peki, 9 Temmuz Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?

Kanal D ekranlarında yayımlanan Şarkılar Bizi Söyler programı, Kurban Bayramı özel bölümü ile bayramın ilk gününde seyiğrci karşısına çıkıyor. Bayram boyunca devam edecek olan Şarkılar Bizi Söyler'in ilk bayram özel konukları belli oldu. İşte, Şarkılar Bizi Söyler konukları...

9 TEMMUZ ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI

Kanal D ekranlarının evlen eğlence ve müzik programı Şarkılar Bizi Söyler'in Kurban Bayramı özel bölümünün ilk etabında konuk olan isimler; Volkan Konak, Latif Doğan, Şevval Sam, Mahmut Tuncer, Sümer Ezgü ve Bedia Akartürk.

Sevilen program, Kanal D ekranlarında 9 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00'de olacak.

Şarkılar Bizi Söyler Bayram Özel konukları kim? 9 Temmuz Şarkılar Bizi Söyler konukları... ile ilgili etiketler şarkılar bizi söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.