Uzaylı Mustafa Topaloğlu'nun yerini aldı! Şarkıcı Yusuf Güney'den ilginç UFO açıklaması! ‘Uzaylılar ile savaşacağız’

Şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Uzay ve uzaylılarla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında konuştu. Güney, ''2030'dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız.'' dedi.

Yusuf Güney, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Daha önce astral seyahat ile uzaya gittiğini ve Ay'da uzaylılar tarafından kurulan askeri üs olduğunu söyleyen Güney, yine ilginç açıklamalarda bulundu.

Uzay Bilimi'ne merakıyla bilinen Güney, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında konuştu.

''UZAYLILAR İLE İLGİLİ ÇOK ACAYİP ŞEYLER YAŞAYACAĞIZ''

Milliyet Gazetesi'nden Hüseyin Altun'un haberine göre; Güney, ''Geçen sene söyledim zaten, şubat ayından itibaren başlayacaklarını ve dünyaya geleceklerini ben söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım.'' diyerek dikkat çeken açıklamada bulundu.

 

 

Uzaylı Mustafa Topaloğlu'nun yerini aldı! Şarkıcı Yusuf Güney'den ilginç UFO açıklaması! ‘Uzaylılar ile savaşacağız’ ile ilgili etiketler Yusuf Güney
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.