Şarkıcı Mehmet Çevik sahneye tabutun içinde çıktı: 'Sahnedeyken gerçekten yaşadığımı hissediyorum'

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren şarkıcı Mehmet Çevik sahneye, dansçıların taşıdığı tabut içinde çıktı. Çevik'i dinlemeye gelen hayranları gördükleri manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Mehmet Çevik, yaklaşık 4 bin hayranının izlediği Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda konserinde sahneye, dansçıların sıra dışı bir koreografiyle taşıdığı özel yapım tabutun içinde geldi.

Şarkıcı Mehmet Çevik sahneye tabutun içinde çıktı: 'Sahnedeyken gerçekten yaşadığımı hissediyorum'

Tabuttan çıkarak seyirciyi şaşırtan Çevik, konser öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada da "Böyle bir şovu tercih etmemin sebebi şu; ben sahnedeyken gerçekten yaşadığımı hissediyorum. Günlük hayatımda herkes gibi biriyim. Ama sahneye çıktığımda sanki hayata gözlerimi yeniden açıyorum. Tabutun içinde sahneye gelerek buna vurgu yapmak istedim" dedi.

Şarkıcı Mehmet Çevik sahneye tabutun içinde çıktı: 'Sahnedeyken gerçekten yaşadığımı hissediyorum' - Resim : 2

Çevik, eşi ve çocuklarının da izlediği konserde yaklaşık iki saat sahnede kalarak yakında yeni sürprizleriyle sevenlerinin karşısına çıkacağını söyledi.

Şarkıcı Mehmet Çevik sahneye tabutun içinde çıktı: 'Sahnedeyken gerçekten yaşadığımı hissediyorum' - Resim : 3

(DHA)

Şarkıcı Mehmet Çevik sahneye tabutun içinde çıktı: 'Sahnedeyken gerçekten yaşadığımı hissediyorum' ile ilgili etiketler Konser Mehmet Çevik tabut
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.