Şarkıcı Hatice'den kafa karıştıran paylaşım! Kendisinden 10 yaş küçük aşkı Ali Kemal Sarı'yla evlendi mi?

Şarkıcı Hatice Çakar sosyal medya hesabından sevgilisiyle yaptığı paylaşıma düştüğü notla kafaları karıştırdı. Kendisinden 10 yaş küçük oyuncu Ali Kemal Sarı ile birliktelik yaşayan Hatice, paylaşımına 'Evimin direği, gözümün bebeği, helalliğim iyiki doğdun. Eşin seni çok seviyor' notunu düştü. Paylaşımında 'eşin' ifadesini kullanan Hatice'nin sevgilisiyle gizlice evlendiği iddia edildi.

2001 yılında nikah masasına oturduğu ilk eşi Güney Aydan'ı 2003 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu kaybeden 44 yaşındaki şarkıcı Hatice, ikinci evliliğini ise 2017 yılında Ramiz Özbay ile yapmış ancak çiftin evliliği kısa sürmüştü. İlk eşinin ölümden 4 yıl sonra Ramiz Özbay ile evlenen Hatice bir yıl sonra boşanmıştı. Şimdilerde Ali Kemal Sarı ile birlikte olan Hatice'nin 3. kez nikah masasına oturduğu öne sürüldü. 

SEVGİLİSİYLE OLAN PAYLAŞIMINA DÜŞTÜĞÜ NOT DİKKAT ÇEKTİ 


Başından iki evlilik geçen şarkıcı Hatice'nin uzun zamandır birlikte olduğu genç sevgilisi Ali Kemal Sarı ile sessiz sedasız nikah masasına oturduğu iddia edildi. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve yıllar içindeki değişimiyle gündemde olan Hatice, sevgilisinin yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü şarkıcının fotoğraf karesine düştüğü not ise kafaları karıştırdı.

Şarkıcı Hatice'den kafa karıştıran paylaşım! Kendisinden 10 yaş küçük aşkı  Ali Kemal Sarı'yla evlendi mi?

 

''EŞİN SENİ ÇOK SEVİYOR''


Her fırsatta çok mutlu bir ilişkisi olduğunu ve evleneceklerini dile getirdiği Ali Kemal Sarı ile birlikte çekilen karesini Instagram hesabından yayınlayan Hatice ''Evimin direği, gözümün bebeği, helalliğim iyiki doğdun. Eşin seni çok seviyor ❤️ @alikemalsari'' notunu düştü.

Hatice'nin paylaşımında 'eşin' ifadesini kullanması dikkat çekti. Hatice'nin bu paylaşımı sevgilisiyle evlendiği şeklinde yorumlandı. Takipçileri ünlü şarkıcıya 'evlendiniz mi?' sorusunu yöneltti. 

Şarkıcı Hatice'den kafa karıştıran paylaşım! Kendisinden 10 yaş küçük aşkı  Ali Kemal Sarı'yla evlendi mi? - Resim : 2


Hatice, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisiyle aralarındaki yaş farkını eleştirenlere "Aramızdaki yaş farkı sizin akıl yaşınız kadar" yanıtını vermişti. Hatice, katıldığı bir programda, "Bu aralar hiç başım dönmezken başım dönüyor. Karnımda bir şişkinlik hali var, ama henüz ne olduğunu anlamadım. Eğer hamileysem yıldırım nikahı ile evlenirim" demişti.

Şarkıcı Hatice'den kafa karıştıran paylaşım! Kendisinden 10 yaş küçük aşkı  Ali Kemal Sarı'yla evlendi mi? - Resim : 3

ALİ KEMAL SARI HAKKINDA


1988 yılında dünyaya geldi.

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamladı.

2020 yılında kendisinden şarkıcı Hatice ile nişanlandı. Çift, 2021 yılında evleneceklerini açıkladı.

1988 doğumlu olan Ali Kemal Sarı, 2022 yılı itibarıyla 34 yaşındadır.

 

Şarkıcı Hatice'den kafa karıştıran paylaşım! Kendisinden 10 yaş küçük aşkı Ali Kemal Sarı'yla evlendi mi? ile ilgili etiketler Hatice Ali Kemal Sarı Şarkıcı Hatice
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.