Şanlıurfa 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Şanlıurfa'da okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji'den Şanlıurfa için gelen yoğun kar yağışı uyarısı sonrasında yarıyıl tatilinde olan öğrenciler Şanlıurfa'da 6 Şubat Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. 6 Şubat tarihi için Şanlıurfa Valiliği'nden yapılacak olan son dakika kar tatili haberi bekleniyor.

Meteoroloji'den Şanlıurfa için son dakika kar yağışı açıklamaları gelirken okullarda yarıyıl tatili de 6 Şubat Pazartesi günü sona eriyor. Öğrencilerde Salı gününe kadar devam edecek olan kar yağışı uyarılarının hemen ardından Şanlıurfa 6 Şubat kar tatili haberlerini bekliyor.

Yarıyıl tatilinin bitmesine az bir zaman kala bu seferde Meteoroloji'den Şanlıurfa için son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci ise kar yağışı uyarıları sonrasında Şanlıurfa'da okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Bunun içinde Şanlıurfa Valiliği'nden gelecek olan son dakika kar tatili haberleri bekleniyor oldu.

Şanlıurfa kar tatili

Şanlıurfa'da 6 Şubat Okullar Tatil Mi?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamalarına göre; Şanlıurfa'da 5 Şubat Pazar gecesi etkisini gösterecek olan yoğun kar yağışları 6 Şubat Pazartesi ve 7 Şubat Salı günlerinde de tüm il ve ilçelerde de yoğun şekilde devam edecek. Yaklaşık 20 cm'ye ulaşması beklenen kar yağışları nedeniyle Şanlıurfa'da 6 Şubat Pazartesi günü okulların Şanlıurfa Valiliği tarafından tatil ilan edilmesi beklenmektedir.

Ancak şu ana kadar Şanlıurfa için 6 Şubat Pazartesi gününe ait okullarla ilgili kar tatili haberi bulunmamaktadır.

Şanlıurfa 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Şanlıurfa'da okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Şanlıurfa Kar tatili Son dakika Okul 6 Şubat Pazartesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.