O heykelin açılışında komik anlar! Başkan, demir kesme aleti ile kurdeleyi kesemedi

Muğla'nın Datça ilçesinde sanayi girişine konumlandırılan ve tartışma konusu olan Sanayi Ağacı Heykeli'nin açılışı demir kesme aletiyle yapılmaya çalışıldı. CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar kurdeleyi 3 denemesinde de kesemeyince kurdeleyi tutan kişi bırakmak durumunda kaldı.

Muğla'nın Datça ilçesinde sanayi girişine yapılan Sanayi Ağacı Heykeli, 3 Eylül'de sanayi esnafının katılmaması nedeniyle ertelenmiş, heykel açılışının ertelenmesi sosyal medyada da gündem olmuştu. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete sosyal medya hesabından "CeHaPe'nin sanayi devrimi Sanayi Ağacı" ifadesini kullanarak heykelin fotoğrafını paylaşmıştı.

Tartışma konusu olan Sanayi Ağacı Heykeli'nin 2. açılışı komik anlara sahne oldu. Demirden yapılan açılış kurdelesini makas yerine sanayi esnafının kullandığı uzun saplı demir kesme aletiyle kesmeye çalışan Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, üçüncü denemesinde de başarılı olamadı. Bunun üzerine kurdeleyi tutan kişi bırakmak durumunda kaldı. Meşhur heykelin yine" açılamayışı" sosyal medyada gündem oldu.

O heykelin açılışında komik anlar! Başkan, demir kesme aleti ile kurdeleyi kesemedi ile ilgili etiketler Datça Sanayi Ağacı Heykeli açılış demir makası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.