Samsunspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig 2022-2023 sezonu 6. hafta maçında Samsunspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geliyor. Süper Lig’i hedefleyen iki takımda bu mücadelen galibiyet ile ayrılmak istiyor. Peki, Samsunspor Sakaryaspor maçı ne zaman oynanıyor?

TFF 1. Lig 2022-2023 sezonu 6. haftasında Samsunspor ile Sakaryaspor takımları karşılaşıyor. Son haftayı kayıpsız geçen Sakaryaspor maçtan galibiyetle ayrılarak Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemeyi düşünüyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Samsunspor topladığı 6 puanla 11. sırada yer alırken sahasında Denizlispor’u 2-1 deviren Sakaryaspor’da 9 puanla liderin sadece 1 puan gerisinde 5. durumda bulunuyor.

Samsunspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Samsunspor Sakaryaspor Maçı Ne Zaman?

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda 18 Eylül 2022 Pazar akşamında saat 16.00’da başlayacak Samsunspor Sakaryaspor maçı şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Samsunspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

İki takım arasında son olarak 21 Temmuz 2022 tarihinde oynanan hazırlık maçını Sakaryaspor 2-1 kazanmıştı.

Samsunspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor TFF 1. Lig Samsunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.