Samsung telefon kullananlar için önemli uyarı geldi: Android 14 güncellemesini hangi telefonlar almayacak?

Samsung, bazı sorunları gidermek ve birtakım değişiklikler yapmak için güncellemeler geliştiriyor. Yeni güncelleme Android 14, yakın zamanda telefonlara yüklenecek. Ancak bazı telefonlar bu güncellemeyi almayacak. İşte detaylar…

Samsung telefon kullanan pek çok kişi bulunuyor. Güne Koreli firma, yıllardır teknolojinin gerekliliklerine uygun pek çok telefon üretiyor. Akıllı telefon teknolojisini de zamanında yakalayan Samsung, piyasadaki gücünü korumaya devam ediyor.

Samsung, çeşitli iyileştirmeler ve yenilikler yapmak için güncellemeleri kullanıyor. Bu sayede telefonlarda yaşanan bazı sorunlar ortadan kalkıyor. Menüde ve tasarımsal detaylarda farklılıklar ortaya çıkıyor. Samsung, Android 14 güncellemesinin yakın zamanda çıkacağını duyurdu.

En son yayımlanan Android 13 güncellemesinden sonra Android 14 çalışmaları da Samsung tarafından sürdürülüyor. Android 14’ün hangi telefonlara gönderilemeyeceği de belli oldu.

ANDROİD 14 GÜNCELLEMESİNİ ALMAYACAK TELEFONLAR

Samsung telefon kullananlar için önemli uyarı geldi: Android 14 güncellemesini hangi telefonlar almayacak?

Bazı Samsung telefon modelleri Android 14 güncellemesini almayacak. Bu telefonların hangisi olacağı belli oldu. Buna göre Galaxy S10 Lite, S20 FE güncelleme almayacak modeller arasında yer alıyor.

S20, S20+, S20 Ultra da güncelleme kapsamı dışında yer alıyor. Note 10 ite, Note 20, Note 20 Ultra, Z Flip modellerinin güncelleme almayacağı belli oldu. Z Fold 2, A22, A32, A51, A71 modellerine de güncelleme gelmeyecek.

ANDROİD 14 GÜNCELLEMESİ ALMAYACAK TABLET MODELLERİ

Android 14 güncellemesi almayacak tablet modelleri de belli oldu. Buna göre Tab A8, A7 Lite, S6 Lite, S7/ Tab S7+ modelleri güncelleme almayacak. Android 14 güncellemesi ile gelecek yenilikler arasında belge paylaşımı için sunulan yeni seçenekler yer alıyor. Aynı zamanda uygulama izinlerinin kullanıcı odaklı olmasına karar verildi. Bu sayede Bir uygulamanın tüm fotoğraflara erişimi söz konusu olmayacak.

Kullanıcılar takvim üzerinde değişiklik yapabilecek. Buna göre takvimin ilk günü değiştirilebilecek. Aynı zamanda sıcaklık birimleri de belirlenecek. Kullanıcılar kendi duvar kâğıdı tasarımlarını yapabilecek. Bu sayede özgün bir duvar kâğıdı tasarlanacak. Hava durumunu kilitli ekranda görmek mümkün olacak. Flaş bildirimi için farklı renkler arasından seçim yapılacak.

Samsung telefon kullananlar için önemli uyarı geldi: Android 14 güncellemesini hangi telefonlar almayacak? ile ilgili etiketler Android Samsung telefon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.