Şahap Örcün’e ne oldu, Şahap Örcün olayı nedir?

Arkadaşı Mehmet Ali Tunç ile birlikte intihara kalkıştığı iddia edilen Şahap Örcün, Adana’da yaşamakta olan 53 yaşında ve iki çocuk sahibi bir babadır.

Şahap Örcün'ün şüpheli kaybı nedeniyle ailesi Müge Anlı'ya katılarak Şahap Örcün’ün bulunması için yardım istedi. Şubat ayında kaybolmuş olan Şahap Örcün'ün arkadaşı Mehmet Ali Tunç, akşam 19:00 sularında Şahap'la intihar etmek için evden çıktıklarını açıkladı. Şahap'ın intihar ettiğini söyleyerek kendisinin intihar edemediğini iddia etti.

Şahap Örcün’e ne oldu, Şahap Örcün olayı nedir?

Şahap Örcün’e ne oldu, Şahap Örcün olayı nedir?

Yapılan iddialara göre Örcün'ün üzerinde yüksek miktarda borç bulunmaktaydı ve alacaklıları telefon etmekteydi. Bu nedenle bunalmış olan Şahap Örcün, Mehmet Ali Tunç birlikte intihar etmeye karar verdi. İddialarına göre daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

Şahap Örcün’e ne oldu, Şahap Örcün olayı nedir?

İntihar etmeye karar veren iki arkadaş önce evde kömür yakarak ölmek istedi ancak başarılı olamayınca, gece Çatalan Köprüsüne giderek bu planı gerçekleştirmek istediler. Elleri bağlı şekilde köprüden atladığını iddia eden arkadaşı Mehmet Ali Tunç Şahap Örcün’ün suda batmadığını gördükten sonra üstüne atlamak istememiş. Olayın detayları Müge Anlı’da araştırılmaya devam etmektedir.

Şahap Örcün’e ne oldu, Şahap Örcün olayı nedir? ile ilgili etiketler Müge Anlı Şahap Örcün olayı nedir ne oldu? bulundu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.