Sadakatsiz'de Asya ile ipler kopuyor! Cansu Dere Siyaha Bulaşan Kadınlar'a gidiyor!

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz’in geçen hafta yayınlanmaması kafaların karışmasına neden oldu. Sette Covid-19 iddiaları ortaya atılan Sadakatsiz dizisinde aslında esas sorunun Cansu Dere olduğu iddia edildi. Güzel oyuncunun başka bir dizi için anlaşma yaptığı ve ilerleyen bölümlerde senaryo gereğince yapımdan ayrılacağı ve iplerin kopmak üzere olduğu konuşulmakta.

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren Cansu Dere için hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Önümüzdeki dönem içerisinde final yapması beklenen Sadakatsiz’in sevilen oyuncusunun başka bir dizi ile anlaşma yaptığı haberleri kulislerde dolanmaya başladı. Ve bu olayın kısa sürede doğruluk payı da ortaya çıktı.

Disney Plus platformunda yaz aylarında gösterime girmesi beklenen yapım için ünlü oyuncu Dere ile her konuda anlaşıldığı ve gerektiği takdirde ise senaryo gereğince Sadakatsiz’den ayrılabileceği belirtildi.

Sadakatsiz'de Asya ile ipler kopuyor! Cansu Dere Siyaha Bulaşan Kadınlar'a gidiyor!

Cansu Dere’nin ayrıca bir süre öncede Medyapım tarafından hazırlıkları devam eden ve Büşra Cebe’nin aynı adlı kitabından senaryoya uyarlanan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi içinde teklif aldığı uzunca bir süre dillendirilmişti.

Sadakatsiz'de Asya ile ipler kopuyor! Cansu Dere Siyaha Bulaşan Kadınlar'a gidiyor! - Resim : 2

Sezon sonunda final yapması muhtemel olan Sadakatsiz dizisi için oyunculara teklif üzerine teklif yağarken aralarında Hande Erçel, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerinde Disney Plus platformu ile anlaştıkları belirlendi. Bu isimlerden birisi de Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere oldu.

Sadakatsiz'de Asya ile ipler kopuyor! Cansu Dere Siyaha Bulaşan Kadınlar'a gidiyor! ile ilgili etiketler Cansu Dere Asya Sadakatsiz siyaha bulaşan kadınlar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.