Sadakatsiz hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Cansu Dere’nin oynadığı Sadakatsiz dizisi hangi günler yayınlanıyor cevabı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Sadakatsiz saat kaçta başlıyor?

İlk sezonunda Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisi yeni bölümleriyle oldukça büyük ilgi görüyor. İlginç hikayesi ve kaliteli oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Sadakatsiz adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Sadakatsiz bölüm tekrarı ne zaman yayınlanıyor?

Sadakatsiz Hangi Günler Yayınlanıyor?

Başrollerinde Cansu Dere’nin yer aldığı Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanıyor.

Sadakatsiz Saat Kaçta Başlıyor?

Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Sadakatsiz hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Sadakatsiz 54. Bölüm Özeti

Asya ve Volkan, Ali tarafından köşeye sıkıştırılırken, Derin duydukları karşısında ne yapacağını bilemez. Gönül’ün tüm önlemlerine rağmen işleri istediği gibi yürütmeye devam eden Volkan ise yeni engellere takılacaktır.

Selçuk’un bir anlık öfkesi ona pahalıya patlarken, Ceren yaşadığı büyük tehlikeyi atlatabilecek midir? Yüzleşmek için Asya ve Ali’nin karşısına çıkan Derin’i yeni bir yol ayrımı beklerken, Volkan hangi beklenmedik acı ile sarsılacaktır?

Sadakatsiz hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.