Sadakatsiz Final Bölümü Fragmanı: Aras Geri Dönüyor, Derin İntihar Ediyor!

Çarşamba akşamlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Sadakatsiz final bölümü fragmanında yer alan görüntüler dizinin efsane bir sona imza atacağının müjdesini verdi. Aras'ın geri döneceği, Derin'in intihar edeceği Sadakatsiz final bölümü detayları haberimizde...

Sadakatsiz final bölümü fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının rekortmen yapımı Sadakatsiz 60. bölümle final yapıyor. Bir dönemin kapanacağı bir gerçek. Ancak Medyapım imzalı Sadakatsiz kendisine yakışır bir finalle ekrana veda ediyor. Sadakatsiz Final Bölümü Fragmanı: Aras Geri Dönüyor, Derin İntihar Ediyor!

Derin'in intihara hazırlandığı görüntülerin Sadakatsiz final bölümü fragmanında Asya'nın da Volkan'ı hapishanede ziyaret ederek orada uzun süre kalabileceğini haber verdi. Öte yandan Sadakatsiz son bölümde Asya'nın açtığı kapıda kimin geldiği konusu da merak edildi.

Sadakatsiz final bölümünde Aras geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Asya'nın açtığı kapının ardından Berkay Ateş'in canlandırdığı ve kısa süre önce diziden ayrılan Aras karakterinin olduğu tahmin ediliyor. Asıl bomba da burada patlıyor.

Sadakatsiz Final Bölümü Fragmanı: Aras Geri Dönüyor, Derin İntihar Ediyor!

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen'in yer aldığı efsane dizi Sadakatsiz 60. bölümüyle final yapıyor.

Sadakatsiz 60. final bölümü Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında olacka.

Sadakatsiz Final Bölümü Fragmanı: Aras Geri Dönüyor, Derin İntihar Ediyor! ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz final sadakatsiz final bölümü izle sadakatsiz final fragman fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.