Sadakatsiz Demir kimdir? Doğancan Sarıkaya kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisi Demir karakterini canlandıran Doğancan Sarıkaya hakkında dizinin takipçileri tararfından araştırılıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Demir karakterinin gerçek adı Doğancan Sarıkaya'dır.

Sadakatsiz Demir'in gerçek adını haberimizden öğrenebilirsiniz. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sadakatsiz'de Demir rolünü oynayan Doğancan Sarıkaya ve oynadığı diziler merak edilen konulardan. Doğancan Sarıkaya kaç yaşında?

SADAKATSİZ DEMİR GERÇEK ADI NEDİR?

Sadakatsiz dizisinin Gönül ve Haluk’un göz bebekleri olan evin küçük çocuğu Demir, şımarık yetiştirilmiş bir çocuktur. Zeki bir çocuk olmasına rağmen şımarık yetiştirildiği için derslerinde başarısız olmuş hatta okuldan atılmıştır.

Demir, eniştesi olan Volkan’ı oğlu Ali’yi hiç sevmemektedir. Ali’yi kendine rakip olarak gören Demir onun üstüne oynar, yalan söyleyerek.

DOĞANCAN SARIKAYA KAÇ YAŞINDA?

İstanbul’da dünyaya gelen 2004 doğumlu Doğan Can Sarıkaya 17 yaşındadır. Oyunculuk mesleğine küçük yaşlarda başlayan başarılı oyuncu ilk Uludağ Limonata ve Kinder Sürpriz reklamlarında oynamıştır.

Tek Yürek dizisinin Rüzgar'ı Doğan Can Sarıkaya kimdir? - Haber, Haberler,  Son Dakika Gelişmeler | Gaste24

Dizi sektörüne ise Küçük Ağa diziyle atılan oyuncu bu diziden sonra da Yeter dizisinde Kaan karakteriyle karşımıza çıkmıştır. Ardından Çukur dizisiyle Acar karakterini üstlenen oyuncu bu dizide dikkatleri üstüne çekmişti. Ardından da Tek Yürek dizisiyle başarıyı yakalamıştır. Son olarak da Sadakatsiz dizisine katılmıştır.

Sadakatsiz Demir kimdir? Doğancan Sarıkaya kaç yaşında? ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz demir doğancan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.