S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da nedir? Konusu ne? Nerede yayınlanıyor?

Blu TV'nin beğeni ile izlenen dizisi S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da bu yıl dördüncü sezonu ile seyirciyle buluşuyor. Samimiyeti, yürekliliği, mücadelesi ile S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da nedir? Konusu ne? Nerede yayınlanıyor? Kimler Oynuyor? Yönetmeni kim? Soruların yanıtları ve daha fazlasını haberimizden okuyun.

Online yayın platformu Blu TV'de yayınlanan halis mulis Adana dizisi S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da dizisi her geçen gün izleyici kitlesini genişletiyor. En gerçekçi Adana dizisi olarak tanımlanan S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da nedir? Konusu ne? Nerede yayınlanıyor? Kimler Oynuyor? Yönetmeni kim? Sevilerek takip edilen diziyle ilgili bilgiler haberimizde...

S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da nedir? Konusu ne? Nerede yayınlanıyor?

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken 2016 çıkışlı S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

4. SEZONUYLA YAYINDA!
Yayınlandığı ilk platform olan Youtube'da izlenme rekorları kıran S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da, ilk üç sezonu ve yeni sezonuyla BluTV Özel Yapım'ı olarak yayın hayatını sürdürüyor.

Kadri Beran Taşkın'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosundaki isimler şöyle: Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin

S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da nedir? Konusu ne? Nerede yayınlanıyor? - Resim : 2

YÖNETMEN KADRİ BERAN TAŞKIN
1987 yılında Diyarbakır’da doğan Kadri Beran Taşkın, 12 yaşında Adana’ya taşındı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Bölümü’nden mezun olduktan sonra bir süre İstanbul’da sektörde çeşitli görevler alan Taşkın, çok geçmeden özüne döndü ve kendisini Türkiye’nin en gerçekçi dizisini çekmeye adadı. Tüm büyük sanatçılar gibi evrensele, yerel üzerinden gitmeyi amaçlayan Taşkın’ın en büyük hayali, yaşadığı şehri, Adana’yı kendi üslubunca ele alan bir hikaye anlatmaktı. Bu hayali gerçek oldu ve S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA fenomeni doğdu.

SAVAŞ SATIŞ
Kocaeli doğumlu Savaş Satış aslen Şanlıurfa’lıdır. Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrıca 5 yıl bu üniversitenin Drama Topluluğunda tiyatro eğitimi almıştır. Tümay Özokur Atölyesi’nde ise oyunculuk eğitimi alan Savaş Satış oyunculuk ile birlikte senarist olarak televizyon dünyasında yer almaktadır. 2015 yılında Keşanlı Ali Destanı isimli oyunda En İyi Erkek Oyuncu Komedi Ödülü’nün sahibi olmuştur. Sun Expres Adana uçusu reklam filmi ve Ertuğrul 1980 sinema filminde oynamıştır. Blu Tv ekranlarında internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana'da dizisinde Savaş karakterini canlandırmıştır.

CİHANGİR CEYHAN
Blu TV'de yayınlanan S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'danın başrol oyuncularından Cihangir Ceyhan aslen Adana’lıdır ve yaşantısını memleketinde sürdürmektedir. Kamera Önü oyunculuk eğitimi almıştır. Özellikle dizide Cio "Ölme lan ve bakale seni pis ederim ha" replikleri ile büyük bir hayran kitlesi oluşmuştur. Daha önce Yusuf isimli sinema filminde 2015 yılında Serdar karakteri ile rol almıştır.

ÖZGÜR MERİÇ
Adana Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Büyükşehir Belediye Tiyatro’sunda oyunculuk eğitimi almıştır. 1992 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da Özgür karakterini canlandırmaktadır. Dizide özellikle yazdığı ve ara ara okuduğu şiirler ile dizi severlerden tam not almıştır.

ONUR AKBAY
Blu TV'de yayınlanmakta olan S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da dizisi oyuncularından Onur Akbay Çukurova Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Aslen Diyarbakır’lı olan oyuncu Diyarbakır’da yetişmiş ve üniversite eğitimi için Adana’ya gitmiştir. Ardından yaşamını Adana’da sürdürmeye karar vermiştir. 10 yıldır fazladır Adana’da yaşamaktadır. Onur Akbay Sıfır Bir dizisinde Cihat Sarsılmaz karakterini canlandırmaktadır.

BURAK ŞAHİN
25 Aralık 1984 tarihinde dünyaya gelen Burak Şahin, Blu TV'de yayınlanan Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisinde Anafor karakterine hayat vermektedir. Anafor lakabıyla ekibe sonradan katılan, ve abilerinden sonra işi organize edendir... Savaş ve ekibinin zor zamanlarında mahalleyi kollayan ve olaylara bakış açısıyla alt devre olsada Hürriyet mahallesinin gelecekte abilerinden biridir.

S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da nedir? Konusu ne? Nerede yayınlanıyor? ile ilgili etiketler S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da nedir konusu ne nerede yayınlanıyor blu tv
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.