S-400 sevkiyatında sorun var mı? Rusya'dan kritik cevap! Yunanistan detayı dikkat çekti...

Rusya Devlet Başkanı Putin'in partisi Birleşik Rusya'nın yöneticisi Andrey Klimov, Ankara ziyareti sonrası S-400 konusunda önemli açıklamalarda bulundu. S-400'ün tedarikine ilişkin herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirten Klimov'un Yunanistan ile ilgili sözleri ise dikkat çeken ifadeler kullandı.

Resmi temaslar için Ankara'ya gelen Putin'in başkanlık ettiği Birleşik Rusya Partisi yöneticisi Andrey Klimov, S-400 görüşmelerinin sükunet gerektirdiğini ve bir sıkıntı olmadığı söyledi.

"S-400 KONUSUNDA HERHANGİ BİR SIKINTI YOK"

Rusya Büyükelçiliğinde basın mensupları ile bir araya gelen Klimov, ikinci S-400 hava savunma sisteminin sevkiyatı konusunda, "Bu görüşmeler sükûnet gerektirir. Zaman zaman dedikodu çıkar. Tek bir şey diyebilirim. Bence S-400 konusunda herhangi bir sıkıntı yok" ifadelerini kullanıldı.

S-400 sevkiyatında sorun var mı? Rusya'dan kritik cevap! Yunanistan detayı dikkat çekti...

"YUNANİSTAN'A SATILAN UÇAKLAR SAVUNMA DEĞİL TAARRUZ SİLAHI"

S-400'lerin savunma sistemi olduğuna vurgu yapan Klimov, "Üçüncü ülkelere karşı yapılan bir şey değildir. Çünkü S-400 savunma sistemidir. Mesela Yunanistan’a Amerika’nın sattığı uçaklar farklıdır. Taarruz silahları o'' değerlendirmesinde bulundu.

 

S-400 sevkiyatında sorun var mı? Rusya'dan kritik cevap! Yunanistan detayı dikkat çekti... ile ilgili etiketler Rusya S-400 Yunanistan sevkiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.