Rusya'dan S-400 tedariki ile ilgili çıkan haberler sonrası Savunma Sanayii Başkanlığı açıklama yaptı

Türkiye'nin Rusya'dan S-400 tedariki ile ilgili çıkan haberler sonrası yeni bir açıklama geldi. Savunma Sanayii Başkanlığı "Yeni bir gelişme söz konusu değil. İlk gün yapılan anlaşmaya göre süreç devam etmektedir." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığından (SSB), Rusya'dan S400 hava savunma sistemi tedarik sürecinde yeni bir gelişmenin söz konusu olmadığı bildirildi.

Başkanlık resmi kaynaklarından S400 tedarik sürecine ilişkin yapılan açıklamada, "Yeni bir gelişme söz konusu değil. İlk gün yapılan anlaşmaya göre süreç devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Reuters, bugün saat 16.00'da Türkiye ile Rusya'nın ikinci parti S-400 anlaşması yaptığını duyurmuştu. Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi Direktörü Dmitri Şugayev, sözleşmeyle birlikte bir kısım S-400 parçalarının Türkiye'de üretileceğini açıklamıştı.

Rusya'dan S-400 tedariki ile ilgili çıkan haberler sonrası Savunma Sanayii Başkanlığı açıklama yaptı ile ilgili etiketler Rusya S-400 Savunma Sanayii Başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.