Rusya duyurdu: Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus donanmasına ait savaş gemisi saldırıya uğradı! İşte o anlar...

Rusya, Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus donanmasına ait savaş gemisinin saldırıya uğradığını duyurdu. Saldırının Ukrayna'ya ait insansız deniz araçlarıyla düzenlendiği belirtildi.

Son dakika haberi: Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Ukrayna ordusuna ait uçaklar, Karadeniz'de 'Ivan Hurs' gemisine yönelik saldırı gerçekleştirdi. Rus tarafı ise saldırının başarıyla püskürtüldüğünü duyurdu.

 Açıklamaya göre Rus ordusunun Karadeniz filosuna bağlı gemiye 'İnsansız hava botları' ile saldırı düzenlendi. Saldırı İstanbul Boğazı'na yalnızca 140 kilometre mesafede gerçekleşti.

DENİZ ARAÇLARI İMHA EDİLDİ

Rus savaş gemisi, saldırıyı düzenleyen Ukrayna'ya ait insansız deniz araçlarını imha etti.

 

Rusya duyurdu: Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus donanmasına ait savaş gemisi saldırıya uğradı! İşte o anlar... ile ilgili etiketler Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.