Rize - Trabzon düşman mı? Çaykur Rizespor maçında Trabzonspor'a neden küfür edildi?

3-2'lik maçın ardından bir Çaykur Rizespor taraftarının sosyal medyaya yansıyan videosu, Trabzon-Rize çekişmesine farklı bir boyut getirdi. Trabzonspor’a küfürler sonrası Rizespor taraftarı isyan etti ve "Komşuya bağırıyorsunuz. Utanmazlar. Bizim ne işimiz var lan Trabzonspor'la Adamlar şampiyon! Utanmaz Rizeli" dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından “Burada bazı nahoş söylemler oldu ama maçın sonunda Rizespor taraftarı kendine yakışanı yaptı. Trabzonspor’u alkışlayarak gönderdi. Bu iki şehir kardeş şehirdir” dedi.

Kümede kalma savaşı veren Rize, 30. hafta lider Trabzonspor'u ağırladı ve 0-1 geriye düştüğü maçta Joel Pohjanpalo'nun 3'ünü de penaltıdan attığı gollerle çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maç sırasında Çaykur Didi Stadyumu'nda tribünler Trabzonspor aleyhinde bağırdı. Başkan Kıran, maçın ardından bunlara tepki gösterdi.

"Rizespor-Trabzonspor maçı, bu iki kardeşin maçıydı; bunu herkes böyle bilsin istiyorum. Özellikle bu açıklamayı yapmadık istedim. Burada bazı nahoş söylemler oldu ama maçın sonunda Rizespor taraftarı kendine yakışanı yaptı. Trabzonspor’u alkışlayarak gönderdi. Özellikle buna değinmek istedim. Bu iki şehir kardeş şehirdir. Bu iki şehrin arasını hiç kimse ama hiç kimse açamaz. Biz bu köprüleri kuruyoruz. Allah’ın izniyle bu ilelebet böyle gidecek. Sadece bunu söylemek istedim, maçla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum."

TRABZON - RİZE DÜŞMAN MI?

Maçın ardından bir Çaykur Rizespor taraftarının sosyal medyaya yansıyan videosu, Trabzon-Rize çekişmesine farklı bir boyut getirdi. Trabzonspor’a küfürler sonrası Rizespor taraftarı isyan etti ve "Komşuya bağırıyorsunuz. Utanmazlar. Bizim ne işimiz var lan Trabzonspor'la Adamlar şampiyon! Utanmaz Rizeli" dedi.

Rize - Trabzon düşman mı? Çaykur Rizespor maçında Trabzonspor'a neden küfür edildi?

 

Rize - Trabzon düşman mı? Çaykur Rizespor maçında Trabzonspor'a neden küfür edildi? ile ilgili etiketler Trabzonspor Çaykur Rizespor Tahir Kıran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.