Rıdvan Dilmen bombaladı... "Sorun Pereira! Tren kaçtı kaçıyor... Ayıp mı ya antrenör değiştirmek?"

Rıdvan Dilmen bombaladı... "Fenerbahçe'nin öncelikli sorunu golcüsü değil; Pereira... Pereira'ya uçakta diyecek ki "Sen böyle oynamaya devam mı edeceksin? Geçen sezondan daha iyi kadro ama sıkıntı hoca! Dörtlü oynayan kim gelse, takım daha iyi olur. Emre Belözoğlu devam etseydi, şu andan daha iyi olurdu. Sayın Ali Koç değişimi kesin yapmalı. Şimdi yapsa bile daha karlı olur. Zor kararlar ama yapılmalı."

Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup olarak üst üste 3. yenilgisini aldı. Eleştiri okları teknik direktör Vitor Pereira'ya çevrildi. Üç hafta önce lider olan takım bugün liderin 8 puan gerisinde...

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Konyaspor-Fenerbahçe maçının ardından Portekizli'yi yerden yere vurdu. %100 Futbol programında sert eleştirilerini sürdüren Dilmen, şunları söyledi:

"Ligin daha 11. haftası, maçların yarısını kazanamamışsınız. Geçtiğimiz yıla göre daha güçlendirilmiş bir kadroyla ama yanlış teknik direktörle benim için sürpriz olmayan bir 11 hafta geride kaldı."

"Senin sisteminde kaliteli oyunculara yer yok. İyi futbol iyi futbolcularla oynanıyor. Frankfurt dönüşü sistemi sordular isim vermediler ama beni kastettiler... 15-20 dakika şov yaptı. Süslü cümlelerle... Önemli olan birlikte oynamak filan. Fenerbahçe'nin bu lig için güçlü bir kadrosu var. Fenerbahçe'nin liderden 8 puan geriye düşecek bir kadrosu yok."

"FENERBAHÇE'NİN SORUNU PEREİRA"

"Fenerbahçe'nin öncelikli sorunu golcüsü değil; Pereira... Pereira'ya uçakta diyecek ki "Sen böyle oynamaya devam mı edeceksin? Geçen sezondan daha iyi kadro ama sıkıntı hoca! 4'lü oynayan kim gelse, takım daha iyi olur. Emre Belözoğlu devam etseydi, şu andan daha iyi olurdu. Bunu Emre olduğu için söylemiyorum... Sayın Ali Koç değişimi kesin yapmalı. Şimdi yapsa bile daha karlı olur. Zor kararlar ama yapılmalı."

"Tren kaçtı kaçıyor... baya bir kaçtı da... Ben camiaya güveniyorum, kadroya güveniyorum. Fenerbahçe yeniden şampiyonluk yarışının içinde olabilir. Ayıp mı ya antrenörle yolları ayırmak?"

 

 

Rıdvan Dilmen bombaladı... "Sorun Pereira! Tren kaçtı kaçıyor... Ayıp mı ya antrenör değiştirmek?" ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Ali Koç Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.