Reyting sonuçları 25 Ocak Salı! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları!

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 25 Ocak Salı reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 25 Ocak reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Detaylar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reytin sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 25 Ocak reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları!

Reyting sonuçları 25 Ocak Salı! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları!

25 OCAK REYTİNG SONUÇLARI

25 Ocak 2022 Salı günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Total izleyici grubunda birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Destan, üçüncülüğü ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Masumlar Apartmanı yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Masumlar Apartmanı yer aldı.

 

Reyting sonuçları 25 Ocak Salı! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! ile ilgili etiketler reyting 25 Ocak reyting sonuç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.