Reyting sonuçları 23 Mayıs 2023 Salı!

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 23 Mayıs Salı reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 23 Mayıs Salı reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 23 Mayıs Salı reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 23 Mayıs 2023 Salı!

REYTİNG SONUÇLARI 23 MAYIS SALI

Total'de 1.sırada Star TV’de izleyiciyle buluşan “Yalı Çapkını”, 2. sırada “Atv Ana Haber”, 3.sırada Atv’de ekrana gelen “Ben Bu Cihana Sığmazam” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Yalı Çapkını”, 2.sırada Show TV’de ekrana gelen “Aile”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

 

 

 

 

Reyting sonuçları 23 Mayıs 2023 Salı! ile ilgili etiketler reyting televizyon 23 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.