Rehine filminin konusu nedir? Rehine filminin oyuncuları kimlerdir?

23 Şubat Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Rehine filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Rehine konusu nedir, Rehine oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

23 Şubat Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Rehine adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Rehine 2005 yılında vizyona girmiştir. Başrolünde Bruce Willis’in yer aldığı Rehine adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. Peki, Rehine filminin konusu nedir, Rehine oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Rehine filminin konusu ne?

Polis olarak görev yapan Jeff Talley’in esas görevi rehineler için görüşme ve arabuluculuktur. Kariyerinde yaşadığı bir başarısızlıktan ötürü, tayin talebi ile Los Angeles dışına çıkarak karısı ve kızını da bırakıp uzaklaşmak istemektedir. Gittiği yerde bir hırsızlık olayı ile ilgili işler pek yolunda gitmeyecektir. Hırsızlık yapan üç fail, pek şüphelenilmeyen bir aileyi rehin almıştır.

Rehine filminin konusu nedir? Rehine filminin oyuncuları kimlerdir?

Ancak ailedeki babanın bir sırrı vardır ve suçlulardan biri köşeyi dönmeden buradan ayrılmamakta karar olacaktır. Bir noktadan sonra Talley’in kızı ve karısı da rehin alınır. O gece Jeff Talley’in herkesi kurtarması gerekecektir. Tabi bunu yapabilirse…

Rehine filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Florent Siri

Oyuncular: Bruce Willis, Kevin Pollak, Ben Foster

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 29 Nisan 2005 / 1s 53dk

Rehine filminin konusu nedir? Rehine filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler rehine filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi Bruce Willis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.