Ramo finali öncesi Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'dan son fotoğraf geldi! Bu vedaya can dayanmaz

Show TV'nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Ramo yarın akşam yayınlanan 40. bölümüyle final yapacak. Dizinin izleyenleri ise sosyal medyada paylaşımlara devam ediyor. Ramo'nun başrolleri Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'ten ise veda fotoğrafı geldi.

Ramo 40. bölümüyle ekrana final diyecek. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı ve Cuma akşamlarına damga vuran dizi Ramo izleyiciden gelen yoğun eleştiriye rağmen final kararından vazgeçmedi. 

RAMO YARIN AKŞAM BİTİYOR

16 Nisan 2021 Cuma akşamı 40. bölümüyle final yapacak olan Ramo'nun çekimleri ise yeni tamamlandı. Final bölümünde nelerin yaşanacağı, nasıl bir sürprizin izleyicileri beklediği konusu merak konusu oldu.

Son sahnelerin çekildiği Ramo dizisinin setinde oyuncular da artık veda pozları vermeye başladı.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'dan veda pozu! Final öncesi Ramo setinden son fotoğraf! 1

Bu pozlardan en diikkat çekici olanı ise tabi ki başroller Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'dan geldi.

İşte o paylaşım

Ramo finali öncesi Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'dan son fotoğraf geldi! Bu vedaya can dayanmaz ile ilgili etiketler Ramo Murat Yıldırım Esra Bilgiç ramo finali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.