Ramo dizisi sonu nasıl bitiyor? Ramo neden final yapıyor?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Ramo 40. son bölümüyle final yaparak ekranlara veda ediyor. Şimdi akıllardaki tek soru ise Ramo dizisi mutlu sonla mı bitiyor? Peki, Ramo neden final yapıyor?

Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in oynadığı Ramo dizisi 40. bölümüyle 16 Nisan Cuma akşamında Show TV ekranlarında izleyenlerine final yaparak veda etmeye hazırlanıyor. İzleyiciler her ne kadar başrol oyuncularına da doyamasalar da Ramo için final kararı alınması şimdiden herkesi üzüyor.

Sibel ve Ramo çiftinin aşkları her hafta sosyal medyada gündem olurken şimdi de esas konu Ramo dizisi finalinde neler yaşanacağı…

Ramo dizisi sonu nasıl bitiyor? Ramo neden final yapıyor?

Şerif’in elinden Hasan’ın yardımı ile son anda ailesine yeniden kavuşan Ramo, ailesinin güvende olduğunu öğrendikten sonra üç patrona da büyük bir savaş açar. Doğu da kötü bir haber alarak o da intikam yemini eder. Sonunda kardeşini kurtarmış olan Hasan, Afet ile arasındaki son pürüzleri de halleder. Ramo’nun başına bir şey gelmesinden korkan Sibel de sevdiği Ramo’dan bir söz alır.

RAMO SONU NASIL BİTİYOR?

Ramo’nun sonunda izleyenleri mutlu ve oldukça sevindirecek bir son bekliyor. Kulislerden gelen son bilgiler doğrultusunda Ramo dizisinin mutlu sonla biteceği konuşuluyor.

Ramo dizisi sonu nasıl bitiyor? Ramo neden final yapıyor? - Resim : 2

RAMO SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Serdengeçtilerin lideri olduğu ortaya çıkan Ramo, Şerif tarafından alıkonuldu. Ramo'nun gizemli bir şekilde ortadan kaybolması üzerine Sibel ve bütün aile harekete geçti. Hasan ve Doğu, Ramo'yu bulabileceklerini düşündükleri iki ayrı mekana baskın düzenledi.

Ramo'nun bir fabrikada tutulduğunu düşünen Doğu, baskın için gittiği mekanda tuzağa düştü. Doğu'yu bayıltıp, Ramo'nun arabasına bindiren Şerif, Doğu içindeyken arabayı havaya uçurdu.

Ramo dizisi sonu nasıl bitiyor? Ramo neden final yapıyor? ile ilgili etiketler Ramo final
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.