Ramo 40. bölüm izle

Ramo 40. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 16 Nisan akşamında Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinin 40. son bölüm final  tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı Ramo dizisi 16 Nisan Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Ramo dizisinin son bölümünde; Ailesinin güvende olduğundan emin olan Ramo için artık tek hedef üç patrona karşı amansız bir şekilde savaşmaktır.

Ramo 40. bölüm izle

Son anda Şerif’in ellerinden Hasan’ın yardımları sayesinde kurtulan Ramo, ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Ailesini güvenli ellere teslim eden Ramo için bundan böyle savaşacağı üç büyük patron oldukça önemlidir.

Doğu ise beklenmedik bir şekilde aldığı kötü haberler adeta yıkılır. Onun içini de intikam arzusu kaplamıştır. Sonunda kardeşini kurtarmayı başaran Hasan da Afet ile de arasını düzeltmeyi başarmıştır.

Ramo 40. bölüm izle - Resim : 2

Ramo’nun başına bir bela gelmesinden korkan Sibel de ondan bir söz alır. Ramo, üç büyük patron ile girdiği büyük savaştan galip ayrılacaktır. Ve Ramo finalde mutlu sonla biter.

RAMO 40. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 40. bölüm izle ile ilgili etiketler Ramo Ramo 40. bölüm Ramo final ramo son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.