Ramo 40. bölüm fragmanı!

Ramıo 40. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Show Tv'nin her Cuma akşamı ekrana getirdiği fenomen dizi Ramo 9 Nisan 2021 akşamı yine izleyicisi ile buluştu. Esra Bilgiç'in oyunculuk dersi verdiği Ramo 39. son bölümü ile ekrana geldi. Peki Ramo 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv'nin en çok izlenen dizilerinden olan ve başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo bu akşam 39. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin reytinglerde Kırmızı Oda, Son Yaz ve Seni Çok Bekledim gibi dizileri geride bırakması gelecek sezon için de umut verici. Zaten Ramo izleyenleri de dizinin sezon finali yapacak olmasından dolayı üzgünlüklerini sosyal medyada dile getiriyorlar. Peki Ramo 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo canlı izle! Show Tv Akıncı 39. yeni bölüm canlı izle! Ramo canlı full izle! Ramo 39. Bölümde neler oldu?

Ramo'nun 38. Bölümünde; Silahtar'a ulaşabilmek için Bulgaristan'da kurduğu oyunu ters giden Ramo, hiçbir gücünün olmadığı bir ülkede bir yandan Silahtar'a ulaşmaya çalışırken diğer yandan Doğu'yu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Onu kurtarmak için yaptıklarının bedeli düşündüğünden daha ağır olacaktır. En beklemediği anda Doğu'nun annesiyle ilgili bilgiye ulaşan Sibel, bu sırrı koruyabilmek için harekete geçer. Hasan ise Afet'i kaybetmemek için uğraşmaktadır. Sarraf'ın ölümünü kullanarak Serdengeçtilerin en tepedeki kişiye ulaşmayı hedefleyen Şerif'in attığı beklenmedik adımlar Ramo'yu büyük bir tehlikenin eşiğine getirir.

RAMO 40. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ramo 40. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Ramo ramo 40. bölüm fragmanı ramo yeni bölüm fragamnı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.