Rahşan Ecevit kimdir? Öldü mü? Neden öldü?

Rahşan Ecevit kimdir? Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit, 17 Ocak 2020'de hayata gözlerini yumdu. Ecevit, ölüm yıl dönümünde tekrardan anılıyor. Rahşan Ecevit kimdir? Öldü mü? sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. İşte Rahşan Ecevit kimdir? Öldü mü? Neden öldü? Merak edilen detaylar haberimizde...

Rahşan Ecevit kimdir? 17 Ocak 2020 tarihinde hayatını kaybeden Rahşan Ecevit kimdir? Öldü mü? sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit, bu akşam hayata gözlerini yumdu. İşte Rahşan Ecevit kimdir? Öldü mü? Neden öldü? Merak edilen detaylar haberimizde...

1923 Yılında Bursa'da doğan Rahşan Ecevit, Türk ressam, yazar ve siyasetçi, Demokratik Sol Parti ile Demokratik Sol Halk Partisi'nin kurucusu ve ilk başkanıdır. 1946'da Bülent Ecevit ile evlendi.

Aslen Selanik'ten Şebinkarahisar'a yerleşmiş bir ailenin çocuğudur. Babası Namık Zeki Aral, annesi Zahide Aral'dır. Ankara Lisesi ve Robert Koleji mezunudur.

DSP'nin kurucusu ve eski genel başkanıdır. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yazdığı Pülümür'de Aşk adlı roman, 2002 yılında tiyatroya uyarlanmıştır.

RAHŞAN ECEVİT NEDEN ÖLDÜ?

Rahşan Ecevit, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Rahşan Ecevit kimdir? Öldü mü? Neden öldü? ile ilgili etiketler Bülent Ecevit ölüm Son dakika Haber öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.