QNB Finansbank'tan emeklilere mayıs ayı müjdesi! Mayıs ayı maaşınızdan önce 9 bin 200 TL ödeyecek!

Mayıs ayı tüketici desteklerini duyuran özel banka QNB Finansbank, emeklileri de unutmadı. Promosyon kampanyasını güncelleyen ve yanı sıra ek indirim fırsatı sunacak olan banka, ilgili kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte QNB Finansbank’ın mayıs ayı emekli kampanyaları…

Geçtiğimiz günleri en düşük maaş tutarları 5 bin 500 TL’den 7 bin 500 TL’ye yükseltilen milyonlarca emekli, geçim dertlerinin devam ettiği şu günlerde gözlerini temmuz ayı zamlarına dikti. 3 Mart tarihinde yürürlüğe girmiş olan EYT yasası kapsamında emekli sayısında artış yaşanması hem hükümet yetkililerini hem de bankaları harekete geçirdi. Bu kapsamda devlet yetkililerinin emekli vatandaşlara yönelik çalışmaları devam ederken bankalardan da bütçe desteklerine ilişkin müjdeli haberler geldi.

Sene başından bu yana promosyon kampanyalarını güncelleyen özel bankalar, mayıs ayına girilmesi ile birlikte emeklilerin yüzlerini gir kere daha güldürdü. Bu noktada emekli kampanyaları ile öne çıkan bankalardan biri de QNB Finansbank oldu. Mayıs ayı içerisinde maaş hesaplarını kendi bünyesine taşıyan tüm emeklilere maaş harici ödeme desteği vereceğini belirten QNB Finansbank ayrıca sene boyunca erişime açık kalacak olan indirim kampanyasının detaylarını da aktardı.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI MAYIS 2023

QNB Finansbank'tan emeklilere mayıs ayı müjdesi! Mayıs ayı maaşınızdan önce 9 bin 200 TL ödeyecek!

Emekli maaşı hesabını taşıyan mevcut emeklilere ve ilk kez maaş alacak olan yeni emeklilere maaş bankada 3 yıl kalma sözleri karşılığında karşılıksız nakit desteği vereceğini duyuran QNB Finansbank, mayıs ayının sonuna kadar geçerliliğini koruyacak olan kampanyası kapsamında ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • 3 bin 500 TL’ye kadar maaş alan emeklilere: 4 bin 800 TL
  • 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alan emeklilere: 5 bin 600 TL
  • 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 7 bin 200 TL
  • 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alan emeklilere: 8 bin TL

SENE BOYUNCA DEVAM EDECEK OLAN İNDİRİM FIRSATLARI!

8 bin TL’ye varan maaş harici nakit desteğinin yanı sıra CardFinans kullanıcısı olan emeklilere de indirim fırsatı sunacak olan QNB Finansbank, ilgili kredi kartı aracılığı ile sene sonuna kadar yapılacak olan tüm market ve eczane harcamaları karşılığında bin 200 TL’ye kadar indirim tanımlayacağını bildirdi.

QNB Finansbank'tan emeklilere mayıs ayı müjdesi! Mayıs ayı maaşınızdan önce 9 bin 200 TL ödeyecek! ile ilgili etiketler emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.