PUBG Mobile 2022 yılbaşı kodları | PUBG Mobile Yılbaşı etkinlik kodları belli mi?

Dünyanın en çok oynanan online oyunu PUBG Mobile özel günlerde yayınladığı etkinlik kodları ile oyun içinde ücretli olan birçok içeriğe ücretsiz ulaşım sağlıyor. Peki PUBG Mobile 2022 yılbaşı kodları açıklandı mı? İşte PUBG Mobile Yılbaşı etkinlik kodları...

PUBG Mobile çıktığı günden bu yana adeta domino etkisiyle büyüyor. Dünyanın en çok oynanan çevrimiçi oyunu her aşamasıyla heyecan yaratmaya devam ediyor. Milyonlarca kullanıcı için özel günlerde etkinlik kodları yayınlayan PUBG Mobile 2022 yılbaşı akşamı da meraklılarına ücretsiz kodlar sunacak.

Oyun içerisinde ücretli olan birçok içeriğe ücretsiz ulaşım imkanı sağlayan yılbaşı etkinlik kodları milyonlarca kişinin de merak konusu. 2022 yılbaşı için de bir etkinlik başlatması muhtemek olan PUBG Mobile yılbaşı etkinlik kodları yayınlandı mı?

PUBG Mobile, Haziran Ayı Kazancı Dudak Uçuklatacak Cinsten - Gamerbase

PUBG MOBİLE 2022 YILBAŞI ETKİNLİK KODLARI

Yılbaşı etkinlik kodlarının sınırlı ve süreli olması nedeniyle birçok oyuncu bu kodlara sosyal medya veya internetten ulaşmak için gün sayıyor. Ancak PUBG Mobile yönetimi henüz 2022 yılbaşı etkinlik kodları ile bir duyuru yapmış değil.

PUBG Mobile etkinlik kodları yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

PUBG MOBILE Download - PUBG MOBILE: Arcane 1.7.0 APK for Android

2021 yılbaşında da bazı etkinlik kodlarını sosyal medya hesabından duyuran PUBG Mobile yönetiminin duyurduğu etkinlik kodları aşağıdaki gibi oldu:

DF54GWE16R
WE1DW6341E
T4E5F2G1E6
6G1N2XS3F4
R4Y1SFJV62
89DFNIO453
7FJH4WLDS3
7GDM092653
PUBGMOBILEBD
BCAHZBBZFVM
BGDFZBZ5QN
BGDGZBZGTF
BFVPZBZ89U
BGFCZBZADK
BGFAZBZMRF
TIFZBJZWMN
TIFZQZANGC

PUBG OYUNU NEDİR?

PlayerUnknown's Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Oyunda 100'e yakın (en fazla 100) oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler. Oyuncuların temel amacı çeşitli yerlerden buldukları çeşitli silahlarla diğer oyuncuları öldürüp ölmeden en sona kalan oyuncu olmaktır. Oyun esnasında adanın haritasındaki güvenli alan gittikçe küçülmeye başlar. Harita küçüldükçe oyuncular daha küçük bir alana yoğunlaşırlar ve birbirlerini görüp saf dışı bırakmaları ihtimâli kolaylaşır. Oyunda en son hayatta kalan oyuncu/takım oyunu kazanır.

PUBG Mobile 2022 yılbaşı kodları | PUBG Mobile Yılbaşı etkinlik kodları belli mi? ile ilgili etiketler teknoloji pubg mobile 2022 etkinlik kodları pubg mobile yılbaşı etkinlik kodları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.