PTT 2023 Ocak'ta Personel Alımına Başlıyor! KPSS Şartı Yok, Zamlı Asgari Ücret Var!

Yeni yıla girmeye hazırlandığımız şu günlerde PTT personel alımıyla sürpriz yaptı. 50.000 personel alımını duyuran PTT, KPSS Şartı da aramıyor. Pek çok branşta yapılacak alımlarla birlikte Ocak'ta belli olacak zamlı asgari ücret verilecek. İşte PTT Personel alımıyla ilgili bilgiler...

Uzun süredir personel alımı yapmayan PTT yeni yılla birlikte işsiz vatandaşların umudu oluyor. 2023 yılında PTT 50 bin personel alımına başlıyor. Genel Müdürlüğün 2023 Ocak ayıyla birlikte işe alımların yapılacağını duyurmasıyla branşlar ve başvuru zamanı da merak edilmeye başlandı.

PTT Hangi Branşlarda Alım Yapacak?

2023 yılıyla birlikte PTT'nin personel alımı yapacağı branşlar şu şekilde belirtildi:

Büro memuru

Gişe memuru

Dağıtıcı elemanı

Avukat

Mimar

Mühendis

Tekniker

Şu an için PTT 2023 personel alımlarına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

PTT İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İşsiz vatandaşların merakla beklediği PTT Personel alımları hakkında Genel Müdürlükten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

PTT 2023 Ocak'ta Personel Alımına Başlıyor! KPSS Şartı Yok, Zamlı Asgari Ücret Var! ile ilgili etiketler PTT personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.