PSV Galatasaray maçını hangi kanal veriyor? Galatasaray maçı şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında PSV Eindhoven ile Galatasaray takımları karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı taraftarlar ise PSV Galatasaray maçı şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda PSV Eindhoven karşısına çıkıyor. Geçen sezon Süper Lig’de averajla Beşiktaş’ın hemen ardından 2. sırada yer alarak ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı elde eden Galatasaray, Hollanda’nın köklü takımlarından PSV ile deplasmanda karşılaşıyor.

PSV Eindhoven Galatasaray Maçı Şifresiz Mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında PSV Eindhoven ile Galatasaray takımları 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00’da başlayacak PSV Galatasaray maçı şifresiz olarak TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

2. ön elemede PSV ile eşleşen Galatasaray, rakibini elemesi durumunda Play-Off’a kalacak. Onu da geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacak.

Eğer Galatasaray, PSV’ye elenirse Avrupa macerasını da tamamlamış olacak.

Tarih: 21 Temmuz 2021 Çarşamba
Saat: 22.00
Yayın: TV8 (Şifresiz)

 

PSV Galatasaray maçını hangi kanal veriyor? Galatasaray maçı şifresiz mi? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi TV8 psv şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.