Prof. Dr. Önder Kılıçoğlu vefat etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Prof. Dr. Önder Kılıçoğlu’nun vefat haberini sosyal medya üzerinden verdi. Yapılan açıklamanın ardından Prof. Dr. Kılıçoğlu’nun sevenleri üzüntüye boğuldu. Önder Kılıçoğlu’nu tanımayanlar ise biyografi bilgisini öğrenmek ve detaylı bilgileri almak için arama yapmaya başladı. Peki, Prof. Dr. Önder Kılıçoğlu kim, kimdir? Önder Kılıçoğlu öldü, öldü mü? Detaylar haberimizde…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tıp dünyasının acı kaybını duyurdu. Bakan Koca, Önder Kılıçoğlu’nun vefat ettiğini bildirerek ailesine ve geride kalanlara başsağlığı diledi. Önder Kılıçoğlu’nu tanıyanlar büyük üzüntü yaşarken acı haberi alanlar arama motorlarında Prof. Dr. Önder Kılıçoğlu hakkındaki detaylı bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Prof. Dr. Önder Kılıçoğlu kim, kimdir? Önder Kılıçoğlu öldü, öldü mü? İşte detaylar…

PROF. DR. ÖNDER KILIÇOĞLU KİM, KİMDİR? ÖNDER KILIÇOĞLU ÖLDÜ, ÖLDÜ MÜ? DR ÖNDER KILIÇOĞLU VEFAT ETTİ…

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. Önder Kılıçoğlu, 2003 yılında Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK) üyeliğine hak kazandı.

2007 yılında ise Istanbul Tıp Fakültesi Tıbbi Ekoloji ve Hidorklimatoloji Anabilim Dalı’nda ikinci doktora eğimini de tamamlayan Kılıçoğlu, 2009-2019 yılları arasında ise Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Çok sayıda dernek ve federasyonda görev alan Kılıçoğlu; ayak ve ayak bileği cerrahisi, kalça, diz ve ayak bileği protez cerrahisi, spor yaralanmaları ve artroskopik cerrahi, diyabetik ayak tedavisi, Osteonekri ve osteomiyelit tedavisi klinik alanlarıyla da yakından ilgilenmiştir. 

ACI HABERİ KOCA VERDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. Önder Kılıçoğlu hocamız aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, arkadaşlarının ve hekim camiasının başı sağ olsun." ifadelerini kullandı. 

Prof. Dr. Önder Kılıçoğlu vefat etti ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Önder Kılıçdoğlu kimdir kim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.