Portekiz İsviçre son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIFA 2022 Dünya Kupası son 16 turunda Portekiz ile İsviçre karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Portekiz İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor.

FIFA 2022 Dünya Kupası son 16 turu maçında Portekiz ile İsviçre milli takımları kozlarını paylaşıyor. Son Avrupa Şampiyonu Portekiz, İsviçre karşısında çeyrek final bileti arıyor.

Lusail Stadı'nda 6 Aralık akşamında saat 18.00’da başlayacak olan Portekiz İsviçre maçı TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Portekiz ile İsviçre arasında oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip, çeyrek finalde Fas-İspanya karşılaşmasının galibiyle eşleşecek.

Dünya Kupası'nda Güney Kore, Uruguay ve Gana ile birlikte H Grubu'nda yer alan Portekiz, 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 6 puan topladı ve grubunu lider tamamladı.

İsviçre ise Brezilya, Kamerun ve Sırbistan ile G Grubu'nda mücadele etti. Avrupa temsilcisi, 6 puan topladı ve aynı puana sahip Brezilya'nın averajla gerisinde kalarak grubu ikinci sırada bitirdi ve adını son 16 turuna yazdırdı.

Portekiz ile İsviçre Dünya Kupası'nda ilk kez karşı karşıya gelecek.

Portekiz'de Danilo Pereira ve Nuno Mendes'in sakatlıkları nedeniyle oynamaları beklenmiyor. İsviçre'de ise tecrübeli kaleci Sommer ve Elvedi'nin sakatlıkları bulunuyor.

Muhtemel 11'ler

Portekiz: Costa, Dalot, Pepe, Dias, Cancelo,  Carvalho, Neves, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix, Ronaldo

İsviçre: Kobel, Widmer, Akanji, Schar, Rodriguez, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Sow, Vargas, Embolo

Portekiz İsviçre son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Portekiz İsviçre 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.