Polat Yağcı kimdir? İbrahim Tatlıses'ten çiğköfteden pasta! / VİDEO

Ünlü isimlerin yapımcısı Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcu 40 yaşına girdi. Ünlü isimler Polat Yağcı'yı doğumgününde yalnız bırakmadı.İmparator İbrahim Tatlıses davete katılamasa da manevi olarak oradaydı.İmparator ünlü yapımcıya çiğköfteden pasta gönderdi. Müzik yapımcısı Polat Yağcı, 40’ıncı yaşını önceki akşam kutladı. Günay Restoran’daki kutlamaya sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Polat Yağcı kimdir? Doğumgününe hangi ünlü isimler katıldı? İbrahim Tatlıses neden çiğköfteden pasta gönderdi. Detaylar haber özette...

Ünlü isimlerin yapımcısı Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı 40 yaşına girdi. Ünlü isimler Polat Yağcı'yı doğumgününde yalnız bırakmadı. İmparator İbrahim Tatlıses davete katılamasa da manevi olarak oradaydı. İmparator ünlü yapımcıya çiğköfteden pasta gönderdi. Müzik yapımcısı Polat Yağcı, 40’ıncı yaşını önceki akşam kutladı. Günay Restoran’daki kutlamaya sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Polat Yağcı kimdir? Doğumgününe hangi ünlü isimler katıldı? İbrahim Tatlıses neden çiğköfteden pasta gönderdi. Detaylar haber özette...

dsfsadsa

ÇİĞKÖFTEDEN PASTA

Kendisini yalnız bırakmayan dostlarına övgü dolu sözler sarf eden Yağcı, "Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Nicelerini hep birlikte ve başarılı bir şekilde görürüz inşallah" dedi. İşte geceden özel notlar:

İzmir'de yaşamaya başlayan ve işleri haricinde İstanbul'a gelmeyen İbrahim Tatlıses, Yağcı'nın doğum gününe katılamadı. Kendisi adına kızı Dilan Çıtak'ı yollayan imparator, Yağcı'ya ilginç bir sürpriz yaptı. Tatlıses, yapımcıya özel olarak yapılmış çiğköfteden bir pasta gönderdi.

YENİ YAŞINI ÜNLÜ SANATÇILARLA KUTLADI

Yağcı’nın Günay Restoran’da yapılan 40’ıncı yaş günü partisine katılanlar arasında Serkan Kaya, Hande Yener, Cengiz Kurtoğlu, Zara, Seda Sayan, Volkan Konak, Ümit Besen, İntizar, Ahmet Selçuk İlkan, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Ece Erken, Arif Susam, Ebru Yaşar, Berksan, Röya, Fettah Can-Cansu Kurtçu ve Elif Karlı da vardı.

Ünlü şarkıcılar, sahneye çıkarak Polat Yağcı için sevilen şarkılarını da söyledi. Gecede konuşma yapan Yağcı, “Teşekkür ederim, beni bu özel gecemde yalnız bırakmadınız. Nicelerini hep birlikte görürüz” dedi.

Çiğköfteden pasta İzmir’de yaşamaya başlayan İbrahim Tatlıses, doğum gününe katılamadı. Çiğköfteye düşkünlüğü ile bilinen şarkıcı, Polat Yağcı’ya çiğköfteden yapılmış pasta göndererek sürpriz yaptı.

Polat Yağcı, fotoğraflarının yer aldığı 3 katlı doğum günü pastasını sanatçı dostlarıyla birlikte kesti.

sa

BERHUDAR OL

Gecede şarkı söyleyen Cengiz Kurtoğlu, Orhan Gencebay’ın masasına giderek usta sanatçının elini öptü. Gencebay, “Berhudar ol” diyerek Kurtoğlu’na teşekkür etti.

Kıyafet için birini incitmem Deniz Seki’ye partiye kardeşi Serkan Seki ve kavga ettiği iddia edilen modacı Gülşah Saraçoğlu ile katıldı. Keyifli gözüken şarkıcı, Saraçoğlu ile kavga ettiği iddialarını şöyle yanıtladı: “Bu haberler tamamen yalan, asla bi

Hande Yener mekana girerken muhabirlere cep telefonundan telifmetre adlı müzik listesini gösterdi. Şarkıcı, “1 numara oldum yine, her zamanki gibi zirvedeyim” dedi.
Dilan Çıtak, partiye nişanlısı Levent Dörter ile birlikte katıldı. Çıtak, “Single hazırlıyoruz, mart gibi yeni projemiz hazır olacak” dedi.

plat

POLL PRODUCTİON KİMİN? POLAT YAĞCI KİMDİR?

Poll Production, Polat Yağcı tarafından kurulan bir Türk müzik şirketi.

İbrahim Tatlıses, Hande Yener, Murat Dalkılıç, İzel, Mustafa Sandal, Kutsi, Özcan Deniz, Sinan Akçıl, Çağrı, Berkay ve daha adını duyurmuş birçok isim "Poll Production" bünyesinde albüm çıkarmaktadır. Bunların dışında Poll Production, Orhan Gencebay ve Volkan Konak gibi isimlerin menajerliklerini de yapmaktadır.

Nasıl bir çocuktunuz?

Çok uslu olduğum söylenemezdi ama yıkıcı derecede yaramaz da değildim. Muziplik sınırındaydım sanırım. Klasik ‘afacan’ davranışları bende de vardı. Babaannemlere gittiğim zaman mahallenin zillerine basar, kaçardım. Apartmandaki elektrik şalterlerini indirir, milleti karanlıkta bırakırdım. Mahallede mutlaka bir şey satardım. Biraz daha ticari girişimleri fazla bir çocuktum sanırım.

İlk paranızı ne zaman kazandınız?

İlkokul ikinci sınıfa gittiğim zamanlardı. Evdeki oyuncaklarımı, bakkaldan aldığım sakızları, çikolataları dahil ettiğim bir çekiliş düzenlemiştim. İlk paramı o şekilde kazandım.

Hayat nerede ve nasıl değişti sizin için?

İlkokulda diyebilirim. Düğün salonlarında okul çayı yapıyordum. Doğum günü, mezuniyet adı altında organizasyonlar düzenliyordum. Daha sonra büyük işler ve organizasyon işine profesyonel olarak 1997 yılında İstanbul’a geldiğim sene başladım. İlk çalıştığım kişi Yalçın Menteş idi. Hayat benim için İstanbul’da o dönemler değişmeye başlamıştı.

Yolculuğunuzun dönüm noktaları, kilit insanları var mı?

Birçok dönüm noktası var. Askerlikten sonra şimdiki eşim o zaman kız arkadaşım idi Çanakkale’de üniversitede okuyordu onun yanına Çanakkale’ye gitmiştim. Akol Otel’in sahibi Ali Akol’la tanıştım ve otelin barını işletmeye başlamıştım. Ali Akol hayatımın ilk dönüm noktasıdır. İkinci dönüm noktası da Kutsi ile çalışmaya başlamamdır.

Birçok merak edilen ünlü isim ile çalışıyorsunuz, onlarla çalışmak nasıl?

Her sanatçının kendi içinde bir özelliği var. Kimi sanatçı vardır sana ticareti öğretir. Kimi sanatçı maneviyatı, kimi huzuru öğretir. Kimi sanatçı okuldur, kimi sanatçı ise öğrenci. Bu yol paylaşımlarla güzelleşen bir yol. Siz elinizde olanları paylaşırsınız, karşınızdaki de kendi elinde olanı. Karşılıklı bir sevgi, saygı, tecrübe ve emek alışverişidir bu.

Güç insanın hayatında neleri değiştiriyor?

İnsan hayatında elde edilen güç değil, o gücün nasıl ve ne için kullanıldığı önem taşır bence. Gücü doğru kullanırsan her şeyi değiştirebilirsin. Önemli olan gücü zamanında ve yerinde, doğru bir amaç için kullanabilmektir.

Çalıştığınız sanatçılar ile nasıl ilişkileriniz var? Dostluk mu yoksa bir mesafe var mı?

Çalıştığım sanatçılarla patron, prodüktör, yapımcı ilişkisinden çok abi, kardeş, dostluk ilişkileri içerisindeyim. Ben sevginin peşindeyim. Saygı zaten duyulması zorunlu bir şey. Biri size saygısızlık yaptığında, hakaret ettiğinde, küfür ettiğinde o kişiden kanun önünde hesap sorabilirsiniz. Yani saygı bir zorunluluktur. Sevgi ise öyle değil. Kimse sizi sevmiyor diye, onu suçlayamazsınız. Bu yüzden zor olan sevgiyi kazanmaktır. Ben zoru başarmak için çalışıyorum.

Sizi yoran, üzen istekler oluyor mu, sanatçılar arasında eleştirdiğiniz huylar var mı?

Yormak değil de bazı zamanlar fikir ayrılıkları olabiliyor. Kimi sanatçının kendine göre doğru olan istekleri sana göre doğru olmayabiliyor. O zaman devreye inandığınız doğrularla birbirinizi ikna etme yoluna gidiyorsunuz. Ben ikna ediyorsam benim dediğim oluyor. Eğer ikna ediliyorsam, karşımdaki kişinin dediği oluyor. Bu anlamda gereksiz bir inatlaşmaya hiç girmedim, girmem. Asıl olan işin yürümesidir.

Birçok sanatçı sizin çatınızın altında. Rekabet veya birbirini kıskananlar oluyor mu? Nasıl idare ediyorsunuz?

Başarının olduğu her yerde tatlı kıskançlıklar ve rekabetler olur. Rekabet her zaman daha fazla başarıyı getirir. Ama bizim şirkette herkes birbiriyle çok yakın ilişki içerisinde olduğu için öyle bir şey söz konusu değil. Hatta aile içerisindeki güzel birliktelikler güzel işlerin, başarılı projelerin de ortaya çıkmasına vesile oluyor.

Yeni iş alanlarında da görecek miyiz sizi? Var mı yeni projeler?

Ses ve görüntü.. İnsanın kendini ifade etmesindeki en önemli iki unsur. Sanatta da bunu müzik, tiyatro, sinema ve televizyon aracılığı ile karşımızdakine aktarırız. Bu nedendir ki sesin ve görüntünün kullanıldığı her alanda olabilirim. Bugün müzik, yarın sinema veya televizyon… Bu sektörün her yerinde varız zaten.

Rakiplerinizle aranız nasıl?

Rakipler demek çok da doğru değil aslında. Geniş resimde bizler, aynı sektörü yüceltmek için çalışan insanlarız. Zaman zaman rekabet tabii oluyor ama hedef aynı.... Kaldı ki, ben bir başkasıyla yarışmam. Konsantrasyonumun merkezi hep kendi işlerimdir. Tabii etrafa gözlerimi kapatmam ama kendi yaptıklarımla ölçerim kendimi. Kendimi yenmek en büyük hobim...

Asla çalışmam diyeceğiniz sanatçılar var mı?

Asla çalışmam diyeceğim sanatçılar mutlaka ki var. Herkesin kriterleri vardır. Benim de kendime göre belirlediğim çizgiler var.

Evdeki Polat Yağcı nasıl birisi? Nasıl bir eş, nasıl bir baba?

Bunu anlatmam zor ama kısaca şöyle diyebiliriz; aile kavramına çok önem veririm. Pazar günlerim mutlaka ailemle geçer, ama hafta içi işkolik bir Polat Yağcı var.

Eski, çocukluk arkadaşlarınızdan yakın görüştükleriniz var mı?

Tabii ki var. Canım sıkıldığında, kafamı dağıtmak istediğim zaman ilk gittiğim yer Turgutlu oluyor. Arkadaşlarımla oturup, muhabbet etmek veya Turgutlu’da olmak beni deşarj ediyor.

Kariyerinizde ders aldığınız hatalarınız var mı? Varsa neler?

Olmaz mı? Para verseniz alamayacağınız dersleri, hayat size verir. Önemli olan o derslere vakıf olabilmek. Yapılan hatadan gereken dersi çıkarır aklınıza kazırsınız. Yapılan hatayı ise unutursunuz... Geçmişte yaşamamak lazım.

Çocukluğunuzda unutamadığınız bir anınız varsa anlatır mısınız?

Küçükken Turgutlu’da kurulan pazarda Ümit diye bir arkadaşım ile alışveriş yapan insanların poşetlerini taşır para kazanırdık günde 5/6 kere gidip gelince enerjimiz bitiyordu daha fazla iş yapmak istediğim için baktım tek başına olmuyor mahalledeki çocukları topladım 12 arkadaşım ile taksi sırası gibi sıra yaptım sırası gelen insanların poşetlerini taşıyordu ben paraları toplayıp akşam bölüştürüyordum. Sanırım bu bir organizasyon yeteneği. Çocukken de bir nevi organizasyonun içindeymişim aslında.

Polat Yağcı kimdir? İbrahim Tatlıses'ten çiğköfteden pasta! / VİDEO ile ilgili etiketler polat yağcı polat yağcı kimdir doğumgünü çiğköfteden pasta neden çiğköfteden pasta gönderdi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.