Polat Alemdar ile Süleyman Çakır yeniden buluşuyor! Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor

2003 senesinde "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan ve Türk televizyonlarına damgasını vuran Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor. Polat Alemdar başta olmak üzere Memati ve Süleyman Çakır karakteriyle ünlenen dizi için Oktay Kaynarca iddiaları yeniden konuşuluyor. İşte, Kurtlar Vadisi yeni sezon tarihi…

Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi geri dönmeye hazırlanıyor. Polat Alemdar karakteriyle hafızalarda derin yer edinen Necati Şaşmaz son açıklamasında hayranlara müjdeyi verirken adeta yer yerinden oynadı. Şaşmaz, uzunca bir süredir yeniden başlaması gündemde olan Kurtlar Vadisi dizisi için tüm hazırlıkların tamamlandığını resmen duyurdu.

TRT Müzik ekranlarında yayınlanan "Mazhar Alanson ile" programına konuk olan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi sevenlerini heyecanlandıran açıklamasıyla herkesi şoke etti. Ünlü isim önümüzdeki aylardan itibaren Kurtlar Vadisi için çekimlerin başlayacağını dile getirdi.

Polat Alemdar ile Süleyman Çakır yeniden buluşuyor! Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor

Asıl bomba ise şimdiden kulislerde yankılanmaya başlandı. Salı akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izlenme rekorları kıran Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide Cezayir Türk karakterini canlandıran Oktay Kaynarca’nın Kurtlar Vadisi için geri dönebileceği iddia edildi.

Polat Alemdar ile Süleyman Çakır yeniden buluşuyor! Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor - Resim : 2

Süleyman Çakır’ı ölümden kurtaran ve kıza zamanda O’nun sağ kolu olan Polat Alemdar karakterlerinin şimdiden aynı dizide bulup buluşmayacağı da merak konusu oldu. Çakır karakterinin gelecek sezondan itibaren Kurtlar Vadisi’ne dönebileceği de konuşulmakta.

Polat Alemdar ile Süleyman Çakır yeniden buluşuyor! Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor ile ilgili etiketler Kurtlar Vadisi Oktay Kaynarca Necati Şaşmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.