Pochettino'dan Messi açıklaması: Her teknik direktör en iyiyi çalıştırmayı hayal ediyor

PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Messi hakkında yaptığı açıklamada "Lionel Messi, tarihin en iyi oyuncularından biri ve her teknik direktör en iyiyi çalıştırmayı hayal ediyor." ifadelerini kullandı.

Lionel Messi'nin 16 yıl süren Barcelona kariyerinin sona ermesinin ardından futbolseverler merakla hangi takıma transfer olacağını bekliyor. Messi'nin sözleşme yükümlülüklerini karşılayabilecek tek takım olarak ise PSG öne çıkıyor.

"HER TEKNİK DİREKTÖR EN İYİYİ ÇALIŞTIRMAYI HAYAL EDİYOR"

Muhtemel adaylardan Manchester City'nin Jack Grealish'i rekor bedelle kadrosuna katması sonrası gözler Fransız ekibine çevrilirken, kulübün Arjantinli teknik adamı Mauricio Pochettino açıklama yaptı.

Ligue 1'de sezonun ilk karşılaşmasında Troyes'e karşı sahadan zaferle ayrılan Pochettino, maç sonrası gazetecilere "Lionel Messi, tarihin en iyi oyuncularından biri ve her teknik direktör en iyiyi çalıştırmayı hayal ediyor." dedi.

Takımın söylentilerden etkilenmediğini de vurgulayan Pochettino, "Oyuncular profesyonel. Bugün, sosyal medya sayesinde herkes bilgiye erişebiliyor ve Lionel Messi'nin Barcelona'da devam etmeyeceğini gördüler. Adı farklı kulüplerle anılıyor. Ama takımın profesyonel olduğuna inanıyorum ve bu maç için bunu görmezden geldiler. Transfer döneminin sonuna kadar sahaya odaklanacaklar." ifadelerini kullandı.

ARJANTİNLİLER İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Messi, yaşananlara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da PSG forması giyen Arjantinli oyuncular Angel Di Maria, Mauro Icardi ve Leandro Paredes'in ikna çalışmalarına devam ettiği söyleniyor. 

Barcelona'dan takım arkadaşı Neymar'ın da Messi'yi ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor.

Pochettino'dan Messi açıklaması: Her teknik direktör en iyiyi çalıştırmayı hayal ediyor ile ilgili etiketler PSG Barcelona Lionel Messi Mauricio Pochettino
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.