PlayStation 5'ten sonra Xbox Series X ve S fiyatları da zamlanacak mı? Microsoft açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Sony'den yapılan açıklama ile PlayStation 5 fiyatlarında, ABD dışındaki birçok bölgede zam yapılmıştı. Bu zammın ardından Xbox fiyatlarına da zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Microsoft cephesinden yüreklere su serpen açıklama geldi.

Sony Başkanı Jim Ryan, yakın zamanda yaptığı açıklama ile PlayStation 5 fiyatlarına zam yapıldığını duyurmuştu. Küresel anlamda yaşanan ekonomik sorunları neden göstererek yapılan bu zammın sonrasında, PlayStation'ın en büyük rakibi Xbox konsollarına da zam gelip gelmeyeceği merak konusuydu.

Windows Central internet sitesine konuşan bir Microsoft yetkilisi, oyuncuların yüreğine su serpen bir açıklama yaptı.

Xbox konsollarına zam yok!

Microsoft temsilcisinden yapılan açıklamaya göre, şirketin mevcut nesildeki konsolların fiyatını yükseltmek gibi planı yok. . Konsollar için önerilen perakende satış fiyatları öncekiyle aynı kalacak. Yani Xbox Series S için 299 $ (250 £, 300 €), Xbox Series X içinse 499 $ (450 £, 500 €) fiyat politikası devam edecek.

Her ne kadar kısa vadede Xbox Series X ve Series S konsollarına bir zam gelmeyeceğini böylece öğrenmiş olsak da, küresel krizin uzun vadede nasıl bir sonuç doğuracağını bilemiyoruz.

PlayStation 5'ten sonra Xbox Series X ve S fiyatları da zamlanacak mı? Microsoft açıkladı ile ilgili etiketler zam Playstation Microsoft xbox
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.