Play to earn nedir? Nasıl oynanır?

Kripto para ve blok zinciri teknolojilerinin hayatlarımızdaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Bu çerçevede merakla araştırılan konuların başında da play to earn geliyor. Peki, Play to earn nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Play to Earn dilimize ‘oyna kazan’ ya da ‘kazanmak için oyna’ şeklinde çevrilebilir. Bir oyununun kendisini oynayan oyunculara maddi kazanç sağlaması anlamına gelir. Şirketler oyunlarını bu formülde yayına alarak pazarlama stratejisi olarak Play to Earn modelini kullanıyorlar. Peki, Play to earn nedir? Detaylar haberimizde...  

Play to earn nedir? Nasıl oynanır?

PLAY TO EARN NEDİR, NASIL OYNANIR?

Bu oyun modeli son yıllarda blok zinciri teknolojilerinin hayatlarımızdaki yerini sağlamlaştırmasıyla daha çok konuşulur oldu. Bunun en temel sebebi para akışının daha kolay bir hale gelmesine olanak sağlayan kripto para birimleri ve tabii ki coin’ler. Ancak elbette ‘oyna kazan’ yapısında yayımlanan bu oyunlar geçmişten beri hayatlarımızda varlar.

Oyunda çeşitli başarılar kazandıkça ve süre kazandıkça bakiye topluyorsunuz g. Yeterli bakiyeye ulaştığınızda ise kripto para cüzdanlarınıza aktarım gerçekleşiyor. Ve çoğu oyun kendi coin’i ve kripto para cinsiyle ile ödeme yapıyor.

PLAY TO EARN OYUN ÇEŞİTLERİ 

Axie Infinity

Star Atlas

Plant VS Undead

Bombcrypto

Gods Unchained

Dope Wars

 

Play to earn nedir? Nasıl oynanır? ile ilgili etiketler play to earn oyun kripto
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.