PKK propagandası ve İslam’a hakaret serbest, İmamoğlu’nu eleştirmek yasak! Fon meselesi mi?

Terör örgütü PKK'nın propagandasına izin veren, Peygamber  Efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V.) hakareti 'ifade özgürlüğü' olarak gören Ekşi Sözlük adlı platform, Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren hesapları kapattı. İmamoğlu eleştirisinin yanı sıra, aday olması beklenen Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın hesapları da kapatılması akıllara, İBB bütçesinden ayrılan 849 milyon TL’lik reklam ve propaganda fonunu getirdi.

Geçtiğimiz yıl CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'nın terör örgütü PKK'nın propaganda kanalına katılmasını eleştiren hesapları kapatan paylaşım platformu Ekşi Sözlük, şimdi de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren hesapları kapatarak susturdu.

İmamoğlu'na yönelik herhangi bir eleştiriye izin vermeye platformun, İBB Başkanının Bursa'da protesto edilmesine yönelik paylaşımlara bile müsaade etmedi.

PEYGAMBER VE İSLAM'A HAKARET SERBEST, İMAMOĞLU'NA ELEŞTİRİ YASAK

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V.) ve İslam dinine yönelik hakaretleri 'ifade özgürlüğü' olarak değerlendiren Ekşi Sözlük'te, terör örgütü PKK'nın propagandası da rahatça yapılabiliyor.

Ayrıca Ekşi Sözlük'te polisimizi şehit eden terörist Dilşah Ercan için övgü dolu ifadelerin de yer aldığı ortaya çıkmıştı.

Hakaret, manipülasyon, itibar suikastı ve terör örgütü propagandasının rahatça yapıldığı platformda, İmamoğlu'nun eleştirilememesi dikkatlerden kaçmadı.

Bazı kullanıcılar, İmamoğlu'na yönelik eleştirilerin platformdan nasıl kaldırıldığını gösteren ekran görüntülerini, sosyal medyada paylaştı.

FON MESELESİ Mİ?

Daha önce CHP ile ilişkisi bilinen Ekşi Sözlük'ün İmamoğlu'nu eleştiren CHP'li hesapları da kapattı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen platformdaki 200 kişilik CHP'li trol ağı ifşa edilmişti. Bu ekibin istediği başlıkları gündeme taşıyarak, CHP propagandası ve algı operasyonları yaptığı ortaya çıkmıştı.

Daha önce CHP'ye sınırsız yazar kontenjanı açan ve CHP'yi eleştiren hesapları sistematik olarak kapatan platform, Kılıçdaroğlu'na yakın veya İmamoğlu'nu eleştiren CHP'li hesapları da kapatıyor.

Yıllardır CHP'nin propagandasını yapan platformun sadece İmamoğlu'na çalışması akıllara, 2022'de İBB bütçesinden reklam ve propagandaya 849 milyon TL'yi getirdi.

PKK propagandası ve İslam’a hakaret serbest, İmamoğlu’nu eleştirmek yasak! Fon meselesi mi? ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük PKK Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.