Pelin Akil’in Eşi Anıl Altan Hakkında Yaptığı İtiraf'! Barbaros’ların Yıldızına Büyük Şok

Oyuncu Pelin Akil’in yer almış olduğu bu yeni dizi, Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatını konu alıyor. Bu konu çerçevesinde ele alınan dizide Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe dizinin başrolleri arasında yerini alıyor.

Oyunculuğu ve güzelliği ile nam salmış oyuncumuz Pelin Akil ve eşi Anıl Altan, geçtiğimiz yıllarda ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı. Bebeklerini kucağına aldıklarından sonra dizi setlerine bir süre ara vermek durumunda kalmış olan Pelin Akil, geçtiğimiz sezon oyunculuk devrinin kapılarını açmış oldu.  

Yeni Dizisi, Barbaros Hayreddin Paşa’yı Ele Alıyor! 

Dizi setlerine, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ isimli ATV dizisinde Bahar karakteri ile açmış olan güzel oyuncu Pelin Akil, başarılı oyunculuğu ile hayranları tarafından da çok büyük beğeni topladı.

Pelin Akil’in Eşi Anıl Altan Hakkında Yaptığı İtiraf'! Barbaros’ların Yıldızına Büyük Şok

ATV’de ekranlar karşısına gelmiş olan bu efsane dizide yalnızca 1 sezon yer almış olan ünlü oyuncu Pelin Akil, yeni sezonda ise TRT1 kanalında başlamış olan yüksek bütçe içeren ‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ adlı dizide oyunculuğuna devam etmeyi tercih etti. Akil’in yeni dizisinin çekimleri ise tüm hızı ile devam ediyor. Dizi, tüm ihtişamı ve prodüksiyonu ile çok büyük ilgi topladı ve seyircisine büyük merak uyandırdı.  

Pelin Akil’in Eşi Anıl Altan Hakkında Yaptığı İtiraf'! Barbaros’ların Yıldızına Büyük Şok - Resim : 2

Oyuncu Pelin Akil’in yer almış olduğu bu yeni dizi, Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatını konu alıyor. Bu konu çerçevesinde ele alınan dizide Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe dizinin başrolleri arasında yerini alıyor.  

Pelin Akil ‘Isabel’ Rolünü Canlandırıyor! 

Bu başroller arasında güzel oyuncu Pelin Akil ise sevgisi için ölmeyi bile göze alacak derecede güçlü kadın karakteri olarak ‘Isabel’ ismini canlandırmakta. 

Pelin Akil’in Eşi Anıl Altan Hakkında Yaptığı İtiraf'! Barbaros’ların Yıldızına Büyük Şok - Resim : 3

Oyuncu Pelin Akil, ikiz kızları için bir bakıcı tutmadığını, çocuklarına bakması için eşi Anıl Altan’ın fazlasıyla yardımcı olduğunu da ifade etti. Bunun yanı sıra Antalya’da ikamet eden babaannelerinin yanında olan ikizleri için alışveriş yapmış olan güzel oyuncu, setten çıktıkça fırsat yaratarak ikizlerini görmeye gittiğini de paylaştı. 

Pelin Akil’in Eşi Anıl Altan Hakkında Yaptığı İtiraf'! Barbaros’ların Yıldızına Büyük Şok ile ilgili etiketler barbaroslar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.