Pelin Akil'den merak uyandıran paylaşım! Hamile mi?

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban ile başrolünde yer aldığı atv dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' ile izleyici karşısına çıkan oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Karnı burnunda bir karesini yayınlayan iki çocuk annesi Pelin Akil'e takipçilerinden 'hamile misin?' mesajları yağdı.

ATV'de yayınlanan 'Ben Bu Cihana Sığamazam'da Firuzan karakterine hayat veren 36 yaşındaki oyuncu Pelin Akil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

2016 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evliliğinden 3 yaşında Lina Altan & Alin Altan adında ikiz çocukları bulunan Akil'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

pelin akil

'HAMİLE MİSİN?' YORUMLARI YAĞDI


3,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından karnı burnunda pozunu paylaşan oyuncunun son halini görenler hamile olduğunu düşündü. Göbeğinin üzerine çay barağı koyduğu bir karesini yayınlayan Akil'i takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

İkinci kez hamile olduğu düşünülen Akil, gelen yorumlar üzerine açıklama yapmak zorunda kaldı. Fotoğrafın dizi setinden olduğunu ve hamile olmadığını belirten Akil, ''Kortuğum başıma geldi, herkes öyle sanmış. Dizi göbeği o dizi bebişi. Setteyim'' ifadelerini kullandı. 

pelin akil

Pelin Akil'den merak uyandıran paylaşım! Hamile mi? ile ilgili etiketler Pelin Akil Anıl Altan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.