Özel Tim Semender başvuru nasıl yapılır?

TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan ve SAT komandosu eğitimlerinin verildiği Özel Tim Semender başvuru detayları büyük ilgi görmektedir. Peki, Özel TİM Semender başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir?

TRT Belgesel ekranlarında yayınlanmaya başlanan Özel Tim Semender adlı SAT komando eğitim belgeseli yoğun ilgi görüyor. Emekli SAT komandosu Bülent Kuru’nun eğitimlerine katılanlar fiziksel ve psikolojik testlerden geçerek bu zorlu sürece hazırlanıyor.

Bu eğitimleri almak isteyenlerde şimdiden Özel Tim Semender eğitime başvurunun nasıl yapılacağını merak ediyor.

Özel Tim Semender Nedir, Başvuru Nasıl Yapılır?

Özel Tim: Semender belgesel serisinde, yüksek atletik kabiliyetlere sahip 13 sivil sporcu, SAT komandosu eğitimlerinin en zor haftasından esinlenerek tasarlanmış bir eğitim simülasyonunu pes etmeden tamamlamak için bir araya gelmektedir.

Sporcular bu özel haftada zorlu eğitimleri geçebilmek için gerekli donanımlara sahip olup olmadıklarını kanıtlamaya çalışmaktadır. SAT komandolarının eğitimlerinden ilham alınarak tasarlanan belgeselde, emekli SAT komandosu Bülent Kuru ve ekip arkadaşları, sporcuların sınırlarını zorlamaktadır.

Ön elemeleri başarıyla tamamlayarak seçilen katılımcılar, zihinsel dayanıklılık ve seçkin takım becerilerini geliştiren eğitimde gösterdikleri mücadeleye karşılık olarak sembolik bir törenle Semender Sertifikası kazanmaktadır.

Sporcular 6 gün boyunca sadece 8 saat uykuyla farklı stres pozisyonlarına maruz bırakılmaktadır. Kilometreler süren koşular, saatler süren fiziksel eğitimler ve bitmeyen cezalar bu eğitimin sadece küçük bir parçası olmaktadır.

3.04.2021 tarihinde yayımlanan belgeselin 6. bölümünde 13 sivil sporcudan 7'si kursu başarıyla bitirmiş ve Semender Sertifikası kazanmıştır.

BÜLENT KURU

EMEKLİ SAT KOMANDOSU (TURKISH NAVY SOF)

AIRSATACADEMY KURUCUSU

İLETİŞİM: 0532 342 19 40

Özel Tim Semender başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler TRT Belgesel başvuru Özel TİM Semender
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.